Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2.Ashion.eu Poszukuję na stanowisko GM lub GMK'I.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to administracja z Ayumi to tym bardziej polecam, bo miałem okazję pograć na tamtym serwerze i gdyby nie ciągłe DDOS'y to myślę, że spokojnie byłby to jeden z lepszych serwerów Medium.

Opublikowano

Jeżeli to administracja z Ayumi to tym bardziej polecam, bo miałem okazję pograć na tamtym serwerze i gdyby nie ciągłe DDOS'y to myślę, że spokojnie byłby to jeden z lepszych serwerów Medium.

U nas z tym nie ma problemu.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie to nie jest administracja Ayumi poniewaz Ayumi bylo moje. Ps. Ale dzieki za mile slowa.

@Ponawiam pytanie czy Asfen jest glownym technikiem?

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Nie to nie jest administracja Ayumi poniewaz Ayumi bylo moje. Ps. Ale dzieki za mile slowa.

@Ponawiam pytanie czy Asfen jest glownym technikiem?

Piszesz posty nie na temat.

Jak masz pytania to pisz na pw.

Opublikowano

Piszesz posty nie na temat.

Jak masz pytania to pisz na pw.

Dlaczego tak uwazasz i od kiedy aby zadac pytanie trzeba napisac na pw.

A kolega u gory wpadl w blad wiec mu to wyjaśniłem.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

1.Imię: Marcin

2.Wiek: 17lat

3. Doświadczenie: Jeśli chodzi rangę Gm to jestem z nią zaznajomiony, byłem przez długi czas moderatorem na innym serwerze potem po pewnym czasie awansowałem na TGMA. Sądzę że będę się nadawał a jeśli nawet posiadam jakieś luki  w wiedzy na temat  gry czy forum to nie jest  to problem , ponieważ szybko się uczę.

4.Dlaczego ja?: Jestem osobą pomocną która ma sporo wolnego czasu w tygodniu, która nie zaniedbuje swoich obowiązków.

Ponadto jestem osobą aktywną, miłą, która posiada umiejętność pracy w zespole oraz chciałbym poszerzać swoją wiedzę nie zapominając o pomocy innym  ;)

5,Chodzę do 2 klasy technikum o profilu informatycznym.W wolnym czasie lubię grać w piłkę nożną, jeździć na rowerze oraz grać w metina. Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie a jeśli nawet nie to jest sygnał dla mnie że mam jakieś braki i powinienem je uzupełnić. 

Pozdrawiam Marcin. 

Opublikowano

1.Imię: Marcin

2.Wiek: 17lat

3. Doświadczenie: Jeśli chodzi rangę Gm to jestem z nią zaznajomiony, byłem przez długi czas moderatorem na innym serwerze potem po pewnym czasie awansowałem na TGMA. Sądzę że będę się nadawał a jeśli nawet posiadam jakieś luki  w wiedzy na temat  gry czy forum to nie jest  to problem , ponieważ szybko się uczę.

4.Dlaczego ja?: Jestem osobą pomocną która ma sporo wolnego czasu w tygodniu, która nie zaniedbuje swoich obowiązków.

Ponadto jestem osobą aktywną, miłą, która posiada umiejętność pracy w zespole oraz chciałbym poszerzać swoją wiedzę nie zapominając o pomocy innym  ;)

5,Chodzę do 2 klasy technikum o profilu informatycznym.W wolnym czasie lubię grać w piłkę nożną, jeździć na rowerze oraz grać w metina. Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie a jeśli nawet nie to jest sygnał dla mnie że mam jakieś braki i powinienem je uzupełnić. 

Pozdrawiam Marcin. 

Podpowiem Ci, jak użytkownik użytkownikowi - poćwicz interpunkcję. Stawiasz przecinki tam, gdzie nie trzeba lub w ogóle ich nie stawiasz.

Doświadczenie w tej sytuacji gra bardzo ważną rolę, więc powinieneś wypisać serwery, z którymi miałeś powiązanie :)

Pozdrawiam gorąco.

Opublikowano

Widzę ogarniętą administracje obydwóch serwerów ;)

Szykuje się mega Serwer Easy/Medium !

Ps. Czekam na rozpatrzenie podania na "GameMaster'a" .

sprzedajny troll z demilusa ktory uciekl na inny serwer potem na jeszcze kilka xDDD

fajnie jak taka osoba zostanie GM buahahahhha 

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...