Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2.Ashion.eu Poszukuję na stanowisko GM lub GMK'I.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście polecam, każdy może złożyć podanie, może to akurat ty zostaniesz GM !

Serdecznie Zapraszamy!

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ogółem będą 2 serwery Ashion s1 [Medium], oraz Ashion s2 [Easy/Medium], start serwerów już nie długo spodziewajcie się pierwszy startować będzie S1 następnie S2, będzie to taka serwerownia.

Klient będzie jeden pod dwa serwery.

Zapraszam do składania podanek.

pvRyz.png

Opublikowano

Polecam współpracę z owym Teamem :)

Bardzo miłe i ogarnięte osoby.

Składajcie podania! Życzę powodzenia i znajdźcie ogarnięty Team :)

Opublikowano

Mam jedno pytanie, kiedy mają wyjść te serwery?

Powodzenia w szukaniu TEAM'u, sam osobiście złożyłem podanko. 

S1 Ma wystartować około 11 października, lecz S2 który ja robię pod koniec października.

pvRyz.png

Opublikowano

Po tych kilku informacjach na temat serwera zachęciło mnie do złożenia podania.

Oczekuję na odpowiedź ze strony administracji i życzę powodzenia innym rekrutom.

Opublikowano

- TS/Mikrofonu. +

- 16+ Lat. 17

- Dobrego Humoru. + :)

- Trochę pomysłów na serwer. +

- Odpowiedzialności oraz trochę czasu. Czasu 3 h dziennie , odpowiedzialny

- Znajomości mniej więcej komend. Tak

- Organizacja eventów oraz zajmowanie się forum/fanpage. Zajmowanie sie forum (wole), eventy

Wzór podania:

- Wiek. 17lat

- Imię. Tomek

- Doświadczenie. Duże miałem 3 razy GM

- Dlaczego akurat ty? Jestem miły , umiem pracować w zespole ,

- Dodaj coś od siebie. Nie potrzebuje GM aby ułatwić sobie grę , tylko opiekować sie nim , organizować eventy itd

Proszę o pozytywne rozpatrzenie

Opublikowano

- TS/Mikrofonu. +

- 16+ Lat. 17

- Organizacja eventów oraz zajmowanie się forum/fanpage. Zajmowanie sie forum (wole), eventy

Wzór podania:

- Wiek. 17lat

- Imię. Tomek

- Dodaj coś od siebie. Nie potrzebuje GM aby ułatwić sobie grę , tylko opiekować sie nim , organizować eventy itd

Bardzo mało o sobie napisałeś, niczego się nie dowiedzieliśmy. Rozpisz się troszeczkę ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

W w wzorze podania powinieneś uwzględnić 2 dodatkowe warianty dla kobiety, mianowicie rozmiar miseczki i fotka twarzy. xD

To po co powstają takie tematy jest tak oczywiste.. Kto normalny szuka GMów na MPC? szczególnie że to forum gimbazy do której nie można mieć zaufania.

0VPaRnd.png

Opublikowano

W w wzorze podania powinieneś uwzględnić 2 dodatkowe warianty dla kobiety, mianowicie rozmiar miseczki i fotka twarzy. xD

To po co powstają takie tematy jest tak oczywiste.. Kto normalny szuka GMów na MPC? szczególnie że to forum gimbazy do której nie można mieć zaufania.

Nie wszyscy korzystający z tego forum są z gimnazjum :)

Jeśli administracja zadba o rekrutację i nie wybierze byle kogo, to uwierz mi, można mieć zaufanie do takiej osoby.

Opublikowano

Hehe.. nie koniecznie ;)

Byle kogo do teamu się nie bierze, jest mała wstępna rekrutacja ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Hehe.. nie koniecznie ;)

Byle kogo do teamu się nie bierze, jest mała wstępna rekrutacja ;)

Wiem, kaszalota też bym nie wziął.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wiem, kaszalota też bym nie wziął.

To nie działa na zasadzie: O tym masz fajny avek, 542 posty na mpc i wymieniłem z tobą 2 słowa. :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

To nie działa na zasadzie: O tym masz fajny avek, 542 posty na mpc i wymieniłem z tobą 2 słowa. :)

Wiem, nie napisałem o tym ani słowa.

Przeczytaj jeszcze raz moje dwa poprzednie posty ze zrozumieniem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

- TS/Mikrofonu. +

- 16+ Lat. 17

Wzór podania:

- Wiek. 17lat

- Imię. Tomek

Mam na imie TOmek. W metina gram juz 6 lat. GM na prywatnych serwerach mialem 3 razy. Ogarniety , Chodze do 1 klasy Lieum profil Inforamtyczny.

Na pewno mnie poznacie lepiej jak serwer wystartuje ;) Na poczatek moge wspomoc serwer finansowo. Probowalem robic wlasny serwer jednak nie wypalilo ;( , ale mysle gdy dolacze do tego bedzie dobrze . Chcecie czegoś więcej zadawajcie pytania

@Edit

na pewno bede odowiadał graczom na ich nurtujace pytania , dotyczace gry oraz froum oraz fanpeaa ;)

Mysle ze z graczami bedzie sie dobrze rozmawialo .

ts3 jest  -- jak nie moge zrobic ;0

PROSZE ZADAWAC PYTANIA NA MOJ TEMAT. NA PEWno NA NIE ODPOIEM .

POZDRAWIAM TOMEK ;)

Opublikowano

Nie chce "zapeszać" ale szukanie na forum kogoś na stanowisko GM'a jest złym pomysłem, nawet po wręcz "idealnym" podaniu i rozmowie na TS nie można wywnioskować jaka ta osoba naprawdę jest.

Być może jakiś gracz się wyróżni po starcie serwera, polecam wstrzymać taką metodę rekrutacji.

Opublikowano

Wiem, nie napisałem o tym ani słowa.

Przeczytaj jeszcze raz moje dwa poprzednie posty ze zrozumieniem.

Dodałeś dwa słowa to ja również ;) Po co ta napinka ? :D

Nie chce "zapeszać" ale szukanie na forum kogoś na stanowisko GM'a jest złym pomysłem, nawet po wręcz "idealnym" podaniu i rozmowie na TS nie można wywnioskować jaka ta osoba naprawdę jest.

Być może jakiś gracz się wyróżni po starcie serwera, polecam wstrzymać taką metodę rekrutacji.

Dziękuje za dobre chęci, ale sami o to zadbamy ;) Zapewniam że na serwerze nie znajdą się nieodpowiednie osoby na takich stanowiskach. Bez obaw ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

- Wiek. 16 lat
- Imię. Karol
- Doświadczenie. Moje doświadczenie z serwerami zacząłem w 2013 roku jako GM na serwerze metin2.sg
- Dlaczego akurat ty? Jestem osobą sprawiedliwą i miłą która każdego traktuje równo. Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu, nie obrażam innych. Jestem osobą pracowitą, dążącą do celu bezwzględnie.
- Dodaj coś od siebie. Moim zadaniem jako gm byłoby:

-Służenie pomocą w każdej chwili,

-Pilnowanie porządku i estetyki na serwerze,

-Walka z oszustami używającymi botów.

Opublikowano

Widzę ogarniętą administracje obydwóch serwerów ;)

Szykuje się mega Serwer Easy/Medium !

Ps. Czekam na rozpatrzenie podania na "GameMaster'a" .

12113099795230620771.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...