Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bolowcy największa plaga eune

wczorajjembekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam denerwują mnie bolowcy na serwerze północno wschodnim zawsze na nich trafiam i nie rozumiem jak nie mogą zdawac sobie sprawy z tego jak złe są ich czyny. psują grę uczciwym graczą takim jak ja nie dają nawet szans na wygranie gry i jeszcze wyzywają mnie na czacie i moją rodzine. wogle gdzie jest ich rozum? dlaczego tak robia sa chyba uzależnieni bo lubio psuc gre innym graczą i wogle. co mam zrobic z nimi mam ich zglaszac czy co?

Opublikowano

ale w innych grach tez pełno cziterow a lol jest fajniejszom grom

No to masz k***a pecha

Kocham Renissance.

Opublikowano

Na PBE podobno już wprowadzają Anty-Cheat, nic tylko czekać :)

na serwerach live tez jest i co? ;)

póki co ma gdzies cheaterow, jak dadza bana za ticketa raz na jakis czas to bedzie dobrze

­

Opublikowano

Na pbe właśnie wprowadzają a na normalnym lolu juz jest bypass xD Ja czituje i jest mi z tym bardzo dobrze ze psuje wam gre, sprawia mi to przyjemnosc, pozdrawiam Dariusz szpakowski

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Na pbe właśnie wprowadzają a na normalnym lolu juz jest bypass xD Ja czituje i jest mi z tym bardzo dobrze ze psuje wam gre, sprawia mi to przyjemnosc, pozdrawiam Dariusz szpakowski

przez takich jak ty ta gra jest coraz bardziej nie sprawiedliwa gdzie twój honor igodność człoweika?

Nowicjusz
Opublikowano

Eeeeee Polacy teraz u kazdego widzo czity halo. Wystarczy że ktoś jest lepszy  :angry:  <3

Opublikowano

Witam denerwują mnie bolowcy na serwerze północno wschodnim zawsze na nich trafiam i nie rozumiem jak nie mogą zdawac sobie sprawy z tego jak złe są ich czyny. psują grę uczciwym graczą takim jak ja nie dają nawet szans na wygranie gry i jeszcze wyzywają mnie na czacie i moją rodzine. wogle gdzie jest ich rozum? dlaczego tak robia sa chyba uzależnieni bo lubio psuc gre innym graczą i wogle. co mam zrobic z nimi mam ich zglaszac czy co?

Bo ludzie to zwierzęta i lubią sobą gardzić, za to odpowiada gadziny móżdżek. Naszym celem jest porządnie się nażreć wysrać wyspać wyruchać.

Opublikowano

Zaraz, zaraz jak taki bolowiec może psuć grę skoro on robi idealnie to co normalny gracz? Skąd wiesz, że zawsze przeciwko masz bolowca... Jesteś po prostu ujowy siedzisz w brązie i płaczesz bo nie zdążysz wbić silvera przed końcem sezonu. Tyle.

Opublikowano

Żaden program nie zastąpi gracza jeżeli umiesz grać to pokonasz gracza używającego cheaty 

ps żartuję nie pokonasz hehe

Opublikowano

obvious troll is obvious

a co d obola to wiadomka, wyjdzie anticheat to znowu znajda obejscie na nie, takie zycie hackera

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

autor to troll zgaduję po ortografii, bo takie błędy da się zrobić tylko specjalnie.

na świecie nigdy nie będzie sprawiedliwości, jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza to też na tym graj ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Zgubiłem gdzieś mój słownik.. hmm. A tak. Jedzie Ci wpier*olić :D

antywarn// Byli są i będą. Też używam bola i mi dobrze, że psuje gry takim bobom jak Ty. Przyjdzie i nieumyślnie nie da wygrać i wejść wyżej. (gra na bolu i silver lololol ciota :v )

Opublikowano

Na single też są czitery. A mianowicie sztuczna inteligencja która w niektorych grach FPS ma aima i wh :D

Albo z tyłka pojawiające się hordy przeciwników jak w CoD MW2. :D

A na serio... LoL to gra sieciowa, pogódź się z tym... Bo za dziesięć lat gry będą całkowicie pozbawione singla, bo uznają to za zbędny dodatek.

Opublikowano

To nie plaga a wybawienie w końcu gracze na poziomie, dzięki nim coraz to mniej graczy będzie w bronzie, może doczekam się kiedy to 90% będzie miało skrypty i większośc będzie w platynie+.

NE8h1XT.png

Opublikowano

Bol jest słaby!

Ja cisnąłem na najlepszych skryptach bol vip od miesiąca i nie wyszedłem z brązu.

Dlatego kupiłem platyne i teraz kupie boosta do diaxa,

Tylko tak da się wbić diaxa bo sam bol nie wyccaruje noobów z teamu.

Ale jak będę już miał diaxa V to na bolu dam rade Diax I/Master bo już team aż tak nie będzie lamił i bol mi wystarczy.

Riot ogólnie nie banuje za bola bo wie ,że gówno on daje. Bo team zawsze ci przegra grę.

Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...