Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używana i5 400-500zł - którą wybrać?

Nitex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam potrzebę wymiany procesora na jakąś i5 w cenie 400- 500zł (używaną oczywiście), gdyż mój aktualny procesor nie wystarcza mi. Tutaj mój sprzęt:

Pentium g2020

4gb ddr3

Asrock b75m dgs

R9 270x

I tutaj pytanie, na jaką i5 zmienić? Czy np. między i5 2400 a 3350 jest duża różnica w grach? Głównie chodzi mi o to aby pograć w tytuły takie jak Watch Dogs, Crysis 3, Metro Last Light itp. które przy aktualnym procesorze są niegrywalne. W najbliższym czasie dokupię również ram, ale myślę, że aktualnie procesor jest większym ograniczeniem.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Tylko czy jest sens pchać się w 2500k? Na tej płycie chyba nie podkręce? Nie jestem jakoś do tego przekonany.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Tylko czy jest sens pchać się w 2500k? Na tej płycie chyba nie podkręce? Nie jestem jakoś do tego przekonany.

nie podkrecisz fakt, co nie oznacza ze ten procesor jest najlepszy w tej cenie nie liczac oc

­

Opublikowano

Procesor jak za tą cenę całkiem dobry. Poczekaj na wypowiedź reszty ;) Ale wydaje mi się że procesor dobry tylko ta końcówka P za bardzo nie wiem co oznacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...