Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baronowa pająków - quest.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuwanie folderu "object" to rzeczywiście świetne rozwiązanie, gratuluje. o.O

Jeśli jeszcze go nie usunąłeś to wejdz do tego folderu i zobacz, czy jest folder z ID tego moba, a jeśli jest to pokaż mi jakie pliki i foldery są w nim.

Usuwanie folderu object to bardzo dobre rozwiązanie kiedy masz bałagan w questach i chcesz sobie wszystko od 0 skompilować.

Opublikowano

Usuwanie folderu object to bardzo dobre rozwiązanie kiedy masz bałagan w questach i chcesz sobie wszystko od 0 skompilować.

ls *.quest > xx_list && sh make

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

ls *.quest > xx_list && sh make

Jak kto woli, mniejsza o większe, myślałem, że gość miał powpierdalane milion whenów kill z tym mobkiem.

Opublikowano

Jak kto woli, mniejsza o większe, myślałem, że gość miał powpierdalane milion whenów kill z tym mobkiem.

To od razu nie musiał usuwać całego object. Dodatkowo usunięcie całego object z reload q narobi wiele szumu w grze..

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

To od razu nie musiał usuwać całego object. Dodatkowo usunięcie całego object z reload q narobi wiele szumu w grze..

Rzeczywiście masz racje, powinien jeszcze zrestartować przy tym cały serwer, aczkolwiek robiąc tak raz, nic mi się dotychczas nie działo.

Opublikowano

Usuwanie folderu "object" to rzeczywiście świetne rozwiązanie, gratuluje. o.O

Jeśli jeszcze go nie usunąłeś to wejdz do tego folderu i zobacz, czy jest folder z ID tego moba, a jeśli jest to pokaż mi jakie pliki i foldery są w nim.

Nie wiem co złego widzisz w usuwaniu folderu quest, robię to od lat i nic złego się nie dzieje, ba, skrypt make na każdych dostępnych plikach to robi!

Ym, nie.

5429b7fb5e27f.png

Opublikowano

Nie wiem co złego widzisz w usuwaniu folderu quest, robię to od lat i nic złego się nie dzieje, ba, skrypt make na każdych dostępnych plikach to robi!

Ym, nie.

Najpierw przeczytaj cały temat, a potem się wypowiadaj odnośnie tego, a poza tym jeśli /reload q nic nie robi po usunięciu folderu object to gratuluje rozumu.

Q4iKmxa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...