Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczace zmiany emaila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wlasnie mnie okradli -.- Mniejsza, chodzi o to, jak gosciu zrobil to ze poprzez samo wyslanie zmianki emaila, na jego on cos zrobil, ze email sie jakos samoczynnie zmienil?

Bylo tak, ze chcialem sprzedac konto, gosciu sam napisal ze da pierwszy itp, no to mowie okej, jakos ze mial dac pierwszy, to czekalem az kupi, ogolnie to bylo na skypie, poprzez udostepnianie ekranu (jak sie lgoowalem wszedzie, to wylaczalem), no i on ciagle mowil ze kazdy sie wymienia jak wysle zmianke, no to ja mowie, ze po co tak kombinuje, zeby kupil ode mnie te poty i ja mu dam bez zadnego problemu od razu nawet z akceptacja, ale ten sie upieral zebym wyslal zmianke, wyslalem ta zmianke, ja patrze ze jakos malo pisze w grze, mowie cos kombinukje, wezme anuluj na emailu, a tu

"

Zmień adres e-mail

Podany link jest nieprawidłowy. Sprawdź, czy dobrze skopiowałeś link z wiadomości e-mai"

I wlasnie o to chodzi, wiec pytanie

1.Moge jakos odzyskac to konto ?

2.Jakim on to sposobem zrobil? Zeby poprzez tylko wyslanie zmiany na moj adres email zabrał konto :O

Opublikowano

zaloguj się na konto na stronie i daj ponownie zmień adres mail. jeśli to nic nie da to przypomnij hasło podając swojego maila. jeśli nadal nic nie zdziałasz to jeszcze raz przeczytaj wiadomość na zmianę na swoim mailu i spróbuj dać anuluj czy coś (procedura zmiany maila trwa 3-7 dni z tego co pamiętam)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

zaloguj się na konto na stronie i daj ponownie zmień adres mail. jeśli to nic nie da to przypomnij hasło podając swojego maila. jeśli nadal nic nie zdziałasz to jeszcze raz przeczytaj wiadomość na zmianę na swoim mailu i spróbuj dać anuluj czy coś (procedura zmiany maila trwa 3-7 dni z tego co pamiętam)

Teraz procedura zmiany trwa chwile,wystarczy potwierdzić zmianę na obu email'ach.

Co do supportu to ciężka sprawa bo z jednej strony podczas wysyłania zgłoszenia musisz podać email ,który jest przypisany do konta lecz Ty nie masz do niego dostępu..

Warto spróbować:

Punkt II 2c lecz pamiętaj masz czas do 7dni.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...