Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sprzet pod lola

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej. mam zamiar kupic nowy sprzet, grac bede znajac zycie glownie w lola. nie oczekuje takiego ktory da mi 34894893 fpsow przy maksymalnych ustawieniach z wlaczanym frapsem youtube skypem gg i fejsem. 

zalezy mi glownie na tym, aby mi NIE LAGOWALO. to jest najwiekszy problem mojego komputera :) 

super by bylo gdyby takie gry jak gta 5 czy inne battlefieldy tez nie lagowaly. 

coz laptop raczej odpada poniewaz kompa mam wlaczonego 24/7 a lapki szybko sie grzeja. po za tym mam kupiona klawiature monitor itd. wiec kupno laptopa jest raczej niemadre. 

chodzi mi o sama skrzynke. billem gates'em nie jestem, wiec na nowiuskiego kompa z media markt raczej pozwolic sobie nie moge. 

na kompach znam sie tyle co geslerowa na odchudzaniu, chce tylko abyscie mi doradzili skrzynie taka jak wczesniej mowilem - aby komfortowo gralo sie w lola czy gta 5 na przynajmniej srednich detalach i abym mogl sobie pozwolic na jakies dodatkowe operacje w czasie grania jak chrome czy skype. 

mysle ze budzet zamyka sie na jakichs 3 tysiach choc to jest jeszcze niepewne, ale wole wiedziec wczesniej co kupic 

z gory dzieki :) 

Opublikowano

Proszę bardzo : 

Obudowa : Zalman Z3 Plus

Procesor : Intel Core i5 4590

Płyta główna : Asrock B85 Pro4

Zasilacz : Thermaltake 530w

Karta graficzna : GTX 760

Dysk twardy : WD Caviar Blue 1 TB

RAM : Crucial Ballistix 2x4 GB

Wszystkie gry na ultra. Cena raczej mniej niż 3.000 zł, bo nie wiem ile obecnie kosztuje GTX 760.

EDIT. : Nie powiedziałeś czy chcesz Windowsa. Jeśli tak to kartę trzeba będzie zamienić na GTX 660.

Opublikowano

W takim razie jeśli chcesz z Windowsem (bo to raczej jest wymagane) i jak się domyślam z napędem, wyniesie Cię to równo 2922 zł.

Skoro nie znasz się zbyt na komputerach, domyślam się, że nie będzie również żadnego podkręcania czy nic z tych rzeczy.

Jeśli będzie zamawiał, to zrób to na stronie morele.net. Masz tu link do swojego zestawu : http://www.morele.net/inventory/info/T9VNRG/ .

Dodaj sobie jeszcze usługę montażu i wpisz kod na darmową wysyłkę i montaż na 1 zł  O44Y129AC8.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, pisz.

Opublikowano

Xoni ta obudowa to na poważnie?

Z nowymi GTXami to radzę czekać na lepszy wybór niereferentów. Zawsze lepiej z gwarancją i opiniami.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Mam brutusa 430 i sobie chwałę, dużo osób kiedyś polecalo to w zestawach na pclabie, zalmana w ogóle nie brałem pod uwagę bo jest dla mnie brzydki i podobno mają głośne wentyle.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...