Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuildCraft

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BARDZO ładna i dopracowana prezentacja, wszystko fajnie opisane i niczego nie brakuję. Wbiję na serwer i zobaczę co, i jak.

@Edit

1. Na serwerze strasznie mało graczy (Aktualnie 5)

2. Spawn ładnie wykonany.

Nie widze powodów żeby więcej pisać. Mogę jedynie polecić serwer, aby wchodziło na niego więcej ludzi, bo warto :)

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

Plusy:

+ Ładny spawn

+ Fajny sposób na pozbycie się cobla (Puszka Pandory)

+ Komenda /statystyki, fajnie, ze jest, fajnie wygląda, nie fajnie, że są to statystyki, a nie ma liczby zgonów i zabójstw. :D

Czas na minusy ;D

- Jeden z Npc Traderów nie działa (chyba ten pierwszy)

- Po uderzeniu moba/villagera jest anty-logaut, tyego nie powinno być

- Brak graczy ;)

- Losowy teleport teleportuje kilku graczy na raz, nawet tych co nie chcą, a są w pobliżu niego, przez co można łatwo zdobyć/stracić eq.

- Gunpowder ze stone, no bosh, przecież kopanie stone, to fabryka tnt.

- Kamienny kilof, 10 wykopanego stona = 2 diaxy. Zmniejszcie drop, dodajcie diax od żelaznego kilofa.

- Graczom chyba nie pasuje ping:

49504014805038939795_thumb.jpg

- Po wpisaniu komendy /itemy, wyskakuje 2x "64 Emeraldy":

02678195207055989173.png

- Wykopałem 5 stackow cobla i mam 44 lvl, chyba za dużo.

- Tutaj za duży drop diaxów, ale o węgiel to już ciężko, wykopałem 7 stackow cobla i zaledwie 2 sztuki węgla dropły.

- VIP, czyli serwer P2W, "-" - rzecz, który nie powinno być, "+" - rzecz, które są ok:

66285885759281087356.png

- Braknie mi tego systemu kodów co był, czyli na chacie, czyli co jakiś czas pojawiał się kod, jak go przepisałeś jako pierwszy, to dostawałeś nagrodę.

- Nie działa nether, czyli nici z silek.

Opublikowano

Plusy:

+ Ładny spawn

+ Fajny sposób na pozbycie się cobla (Puszka Pandory)

+ Komenda /statystyki, fajnie, ze jest, fajnie wygląda, nie fajnie, że są to statystyki, a nie ma liczby zgonów i zabójstw. :D

Czas na minusy ;D

- Jeden z Npc Traderów nie działa (chyba ten pierwszy)

- Po uderzeniu moba/villagera jest anty-logaut, tyego nie powinno być

- Brak graczy ;)

- Losowy teleport teleportuje kilku graczy na raz, nawet tych co nie chcą, a są w pobliżu niego, przez co można łatwo zdobyć/stracić eq.

- Gunpowder ze stone, no bosh, przecież kopanie stone, to fabryka tnt.

- Kamienny kilof, 10 wykopanego stona = 2 diaxy. Zmniejszcie drop, dodajcie diax od żelaznego kilofa.

- Graczom chyba nie pasuje ping:

49504014805038939795_thumb.jpg

- Po wpisaniu komendy /itemy, wyskakuje 2x "64 Emeraldy":

02678195207055989173.png

- Wykopałem 5 stackow cobla i mam 44 lvl, chyba za dużo.

- Tutaj za duży drop diaxów, ale o węgiel to już ciężko, wykopałem 7 stackow cobla i zaledwie 2 sztuki węgla dropły.

- VIP, czyli serwer P2W, "-" - rzecz, który nie powinno być, "+" - rzecz, które są ok:

66285885759281087356.png

- Braknie mi tego systemu kodów co był, czyli na chacie, czyli co jakiś czas pojawiał się kod, jak go przepisałeś jako pierwszy, to dostawałeś nagrodę.

- Nie działa nether, czyli nici z silek.

Nareszcie ktos co napisał na temat serwera :) Trochę jest błędów w wiadomosciach, ponieważ jest zbroja prot 2. Komende /heal, /feed można użyć raz na 3 minuty. 

Dziękujemy za uwagi. Dzisiaj zobaczę te wszystkie rzeczy i je poprawię.

Opublikowano

Jak wygląda u was ekonomia? Opiera się na standardowych płatnościach za frakcje?

Tak, za stworzenie gildii płacisz itemkami, ale troszkę innymi. Nie są one identyczne jak na xcrafters, skkf, mchc itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...