Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Serwer 5.0.1 - informacje dot. aktualizacji

hersentokrul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się przenieść postać z 2 na 1 ?

Bo źle zaznaczyłem,albo jak się nie da samemu to możesz poprośić w moim imieniu ? :D

Tak, da sie przeniesc z postaci na postac ( poczta ) ja nie moge juz prosic o itemki od xyrusa, poniewaz ja juz mam zakaz xD

Własnie nic nie wyskakuje:) powalcze z tym jutro poki co mykam na pifko :) milego wieczoru i do jutra:)

Jesli tak jest, sproboj usunac ta instalke co pobrales i pobierz od nowa, prawdopodobnie nie wszystko sie pobralo, jak juz bedziesz mial to pobrane to uruchom jako administrator

Opublikowano

oj zle:( 3 raz sciagam i nie moge zainstalowac eh:( 

To zapytaj sie na forum pts 4s. Jest tam PL Temat zbiorczy - Zaloz konto oraz napisz tutaj:

http://pts.4story.gameforge.com/forum/topic/2523/1/pl-temat-zbiorczy-collective-topic

O przedmioty jak inni maja mozecie juz teraz pisac do mnie na pw w ciagu 12h dostaniecie je :)

List:

xxxAhmedxxx

Lista itemkow dla: <Nick>

( Tylko derion s1 )

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka jak teraz sie zarejestrowac? passy z pla czy nowe trzeba? jezeli nowe to gdzie sie tworzy? dzieki :)

SERWER TESOWY, DAWNO SKONCZONY... MASZ JUZ TAKI PATCH NA GLOBALU ITP...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...