Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypter oraz Maperzy na serwer RP ! ! !

Macius12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich.

Od kilku miesięcy myślę nad założeniem serwera nie do końca RP ale w tym temacie mogą zasięgnąć odpowiedzi tylko zainteresowani.

Ponieważ mam troszke pieniążków postanowiłem zfinansować budowę oraz start serwera wraz z testami.

Poszukuję osób chętnych do pracy , punktualnych , pomysłowych , posiadających teamspeaka3 lub skype , dużo przebywających na komputerze , dokładnych oraz robiących robote estetycznie.

Prace na serwerze już ruszyły pełną parą.

Poszukuję jednego skryptera , który ma duże doświadczenie w robieniu serwerów i nie stwarza mu żadnego problemu zrobienie np. Systemu domów czy aut w 100%.

To stanowisko mam zamiar wynagrodzic i to dużą sumką.

Zapotrzebowanie także mam na kilku maperów którzy mają dużo czasu oraz pomysłów, lubią zabawę mapą i posiadają teamspeaka3 lub skypa.

Dla nich też będzie wynagrodzenie w zależności od wykonanej pracy.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na skype : kevin1991 w wiadomości prosze wysyłać konkretne informacje.

Opublikowano

Jest dział przeznaczony do szukania ludzi którzy pomogą z serwerem 

http://www.mpcforum.pl/topic/719865-szukasz-sieci-serwerowadminowpomocnikowosob-do-zarzadzania-zobacz/

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...