Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

formatowanie problem

anonim7777

Pytanie

Opublikowano

siema jak formatuje sobie pc zawsze praktycznie tak mam dochodze do 2 dyskow daje oba formatuj trwa to z 30 sek i tam mam jeszcze jakies 100 mb tez formatuje i nie idzie dac dalej wiec usuwam te dyski i zamiast miejsca nieprzydzielonego 1 tb to pojawia mi sie pare dyskow usuwam wszystko zostaja te 2 i potem sie robi jakis 300 mb nieprzydzielony i 800 gb nieprzydzielony i partycja systemowa gdy juz klikam dalej wlacza sie pc to mam 1 dysk tylko i musze drugi recznie dodawac kiedys bylo normalnie dalem format obu dalej i sie instalowal teraz tak nie ma..

edit; i jeszcze jedno jak najadę na prawy gorny rog to jak wylaczyc ten pasek boczny zeby w ogole go nie bylo? tylko jakos z ikony go wlaczac albo inaczej 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale co masz źle  ? w czym widzisz problem ? 

wszystko jest jak należy poza użyszkodnikiem przed kompem. instalka windowsa zakłada DWIE partycje, pierwsza pod program rozruchowy ok 300-400 Mb i ta właściwą pod system

jak nie masz pojęcia co robisz przy kompie to się tym nie zajmuj i nie rób problemów tam gdzie ich nie ma bo to nie problem wyczyścić wszystkie partycje założyć jedną partycje pod system ( zrobi dwie bo tak ma być )

jak nie chcesz mieć dodatkowej patycji to zakładaj je dowolnym programem a nie instalką windowsa, tak robi każda instalka zaczynając od Visty, w7 i w8. w sumie to nic nie zmienia poza zabezpieczeniem programu botujacego na innej partycji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...