Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe drzewa .spt

Nevisor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plus tych drzew to rozległość ich gałęzi, a minusem jest to, że są niskie. :/ 

Ogólnie są dobre, bardzo możliwe, że je wykorzystam. ;)

+

Wszystko można zmienić, kilka kliknięć i zrobione.

Opublikowano

Wszystko można zmienić, kilka kliknięć i zrobione.

Ktoś kto ogarnia SpeedTree, nie potrzebuję ściągać gotowych drzew z mpc.

To co napisałeś jest tak durne że już chyba lepiej by było gdybyś napisał że widziałeś suchą wodę.

0VPaRnd.png

Opublikowano

To co napisałeś jest tak durne że już chyba lepiej by było gdybyś napisał że widziałeś suchą wodę.

A wiesz że istnieje "sucha" woda?

Opublikowano

256111411901428502825.jpg

:P

@Mizune zapomniałeś o złotej zasadzie MPCForum, czyli CTRL+C oraz CTRL+V. Większość woli coś pobrać i mieć z głowy niż się czegoś nauczyć spędzając przy tym znacznie więcej czasu.

@topic

Drzewka wyglądają całkiem fajnie i nie wiem czemu niektórzy narzekają na ich rozmiar. Po screenach wygląda na to jakby były normalnej wielkości. Jedynie te krzaki zwłaszcza z daleka wyglądają jakby ktoś użył spraya z painta.

@Mizune zrozumiałem to doskonale i sęk w tym, że 95% użytkowników tego forum będzie wolało przykładowo pobrać za małe drzewka mimo że im to przeszkadza niż samemu chwilę poczytać o danym programie etc. i sobie to poprawić.

Opublikowano

256111411901428502825.jpg

:P

@Mizune zapomniałeś o złotej zasadzie MPCForum, czyli CTRL+C oraz CTRL+V. Większość woli coś pobrać i mieć z głowy niż się czegoś nauczyć spędzając przy tym znacznie więcej czasu.

@topic

Drzewka wyglądają całkiem fajnie i nie wiem czemu niektórzy narzekają na ich rozmiar. Po screenach wygląda na to jakby były normalnej wielkości. Jedynie te krzaki zwłaszcza z daleka wyglądają jakby ktoś użył spraya z painta.

Nie w tym rzecz że Oni sobie to pobierają gotowe, nie zrozumiałeś mojego posta oraz posta mojego "przedmówcy".

Napisał że wystarczy parę kliknięć żeby podwyższyć to drzewo, więc siłą rzeczy trzeba wejść do programu.

Ktoś kto umie się posługiwać tym programem, może sobie zrobić nowe drzewa zamiast pobierać je z MPC i dopiero edytować.

0VPaRnd.png

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko drzewka coś wykorzystam na pewno :)

xhxtrd.png

Poszukuje Mappera na zlecenie osoby zainteresowane Priv .

Pliki Divine/Glador Możemy się dogadać PW

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Te wysuszone głowa kojarzą mi się z tymi drzewami w Hurt World  xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...