Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam waszym zdaniem lepiej będzie się expiło na hacku wojem mentalem ? czy body bo na 33 z słabym eq nie daje rady wziać z 5-6 grupek i padam a mentalem na 28 dawałem już radę brać z 7-9 grupek i prawie nic HP mi nie zabierały :).

I myślę sobie tak, że Wojem Body będę chodził teraz tylko na Metki w M2 a Mentalem będę expił co o tym myślicie wyraźcie swoją opinie :)

Opublikowano

Wydaję mi się to bardzo dobrym pomysłem :> Ponieważ bodym będziesz mógł dropić jakieś tam duperele (ku,marmury itp) a mental postać główna, przerzucasz na niego, sellasz i masz kase na EQ i Poty

11.jpg

Opublikowano

Tak na expbota mental jest duzo lepszy od bodego

PS moja rada

dobij bodym 35 i zrob boja wtedy latwiej i szybciej dropic EQ z metkow ;)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

tak jak up 35lvl boj aura m1 berek m1 conajmniej ale rób tym bodym tak najlepiej zrób nowego i pakuj 1 na m berka bo oz jakieś +1kk na feniksie +1.5

a do 30 możesz u staruchy cofnąć i codaj aż wejdzie na 17 to zostaw a potem pakuj w aure jak nie wejdzie za 17 nie przejmuj sie oz aury kosztuje 100k... więc to pikuś

pozdro

PROSZE DAWAJCIE MINUSY BARDZO DUŻO MINUSÓW

Opublikowano

Witam waszym zdaniem lepiej będzie się expiło na hacku wojem mentalem ? czy body bo na 33 z słabym eq nie daje rady wziać z 5-6 grupek i padam a mentalem na 28 dawałem już radę brać z 7-9 grupek i prawie nic HP mi nie zabierały :).

I myślę sobie tak, że Wojem Body będę chodził teraz tylko na Metki w M2 a Mentalem będę expił co o tym myślicie wyraźcie swoją opinie :)

Jakiej wersji exp bota masz?

Opublikowano

ExpBota mam EasyMetin2 Bot lonely 0.0.12.1108 to mówicie abym dobił ten 35 u Bodego zrobił boja i walił metki :D A jakie EQ by było dobre na tą postać do wydania mam prawie 12kk.

SkillHacka i innych rzeczy nie mam zamiaru pobieać jedynie co to jakiś FishBot :)

Gram na serwie 22.

I może na tym bodym sobie rybki łowić ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...