Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FNC vs OGM bug zdecydował o zwycięstwie omg nad fnaticiem

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zrobić dobry re'match albo zwycięstwo dla fnaticu ale to jest rude rito nic nie zrobią.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Riot ogłosił właśnie, że błędu w sytuacji Fnatic vs OMG nie było - oficjalnie homeguardy bazują na otrzymaniu obrażeń, a nie na byciu w stanie walki.

Z Facebooka H2W.

2lt253a.jpg

Opublikowano

To nie był bug, po prostu tak działają te buty.

Pozdro dla kumatych ale szkoda mi Fnatic bo to oni tak czy siak wygrali ten mecz po prostu jezus chciał inaczej

Opublikowano

Yeah żaden bug po prostu omg wytrzymali i wygrali i sie ciesze, ahah soaz prawie płakał lol 

jakbyś stracił możliwość wygranej takiego szmalu to byś inaczej śpiewał

mecz dla fnaticu, riot to brudasy

riot do prokuratora

Opublikowano

jakbyś stracił możliwość wygranej takiego szmalu to byś inaczej śpiewał

mecz dla fnaticu, riot to brudasy

riot do prokuratora

ok kasa kasą ale to jest tylko gra i co jak bym ja przegrał to co miał bym sie powiesic!

Uczeń
Opublikowano

Nudny ten turniej, ciągle wygrywają pierdoleni skośnoocy, mecz powinien być dla fnaticu.

Aż mi się szkoda zrobiło rekklesa i soaza.

Opublikowano

ok kasa kasą ale to jest tylko gra i co jak bym ja przegrał to co miał bym sie powiesic!

wiesz ile to jest milion dolarów? na te polackie złotóweczki wychodzi 600 tyś zł na osobe, za taki szmal zmieniłbyś sobie życie z przegrywa w wygrywa

Opublikowano

wiesz ile to jest milion dolarów? na te polackie złotóweczki wychodzi 600 tyś zł na osobe, za taki szmal zmieniłbyś sobie życie z przegrywa w wygrywa

OK kolo skonczmy ten niby "Dialog" bo już jest po grze.

Opublikowano

Nudny ten turniej, ciągle wygrywają pierdoleni skośnoocy, mecz powinien być dla fnaticu.

ty chyba zły turniej oglądasz, te worldsy są najrówniejsze ever, każda drużyna ma szanse na wygranie, mecze są ciekawe, grupy są ciekawe.

Jeśli TSM albo Alliance nie zwali najbliższych gier to nie zdziwię się jak będą w finale :)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

OK kolo skonczmy ten niby "Dialog" bo już jest po grze.

od kiedy możesz pisać do mnie "kolo"?

bo tam stawia się na esport, tutaj srają się o szkołę albo inne pierdoły

Opublikowano

na reddicie sa filmiki jak maw przejmuje dmg po czym nie mozna dostac buffa do ms dpoki tarcza nie spadnie

bug

Osobiście zawsze byłem przekonany że po recallu automatycznie dostaje się buffa od homeguardów (i jak obejrzałem filmik w którym to testowali faktycznie tak jest)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...