Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. początków

ProMeenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo chce zacząć grę ale mam kila pytań

Na którym serwie się opłaca grac na 1 czy 2?

Czy Mag Chaosu to dobra postać czy lepsze coś innego?

Gra ktoś zemną minimum 15 lat mam 16

Pozdrawiam mam nadzieje na szybkie odp.

graphic.png

Opublikowano

Rappelz na chwilę obecną ratuje tylko połączenie serwerów które miało miejsce niedawno.

Naprawdę sporo czasu przeznaczyłem na tą grę i moim zdaniem to już nie to co kiedyś i prędzej czy później wszystko się posypie :)

Osoby które grały przed połączeniem powinny wiedzieć o czym mówię.

Sam osobiście sprzedaję właśnie przedmioty a potem już tylko kroczek i PSC/Allegro.

A jeśli już faktycznie chcesz grać- wybierz serwer pierwszy.

Na drugim jest non-pvp a tak może chociaż przyjemność z ubicia turka będzie :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

powiem tak jak masz zamiar zacząć to polecam Ci serwer serafin jednak... niestety rappelz pada to nie jest już to co kiedyś było najpierw połączenie gpotato z webzen później połączenie 3 serwerów polski włoski i turecki jest coraz gorzej i czemy na finał bo niestety połączyć serwery umieli ale postawić to wszystko na lepszej maszynie już nie, czym grać hmmm... polecam paladyna a później żłonierza w miarę łatwa postać do ogranięcia jeżeli masz zapał i trochę złotóweczek  to coś inaczej nie wiem czy jest sens zaczynać bo teraz początki są strasznie trudne ale możesz próbować 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...