Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Czy to w ogóle można nazwać grą?

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy mają jakieś problemy.... mnie nie wywala, lagów nie mam, nie klatkuje, o paczkach było napisane z 3 miesiące temu (że będą za 5k)

Mówię tu o PC

Opublikowano

Nie. Mam na pc ale na PS3. Według mnie jest genialna, taktyki świetne np. Zaparkuj autobus :D. Jacyś Kretyni niektórzy, Przecież ważna jest GRYWALNOŚĆ a nie GRAFIKA >.<

Opublikowano

@cichy3215

Widocznie nie umiesz grać bo mi tyle nie strzelają.

Jak chcecie grać płynnie to pobierzcie sterowniki, game booster i powinno pomóc. Mi już tak nie ścina.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie. Mam na pc ale na PS3. Według mnie jest genialna, taktyki świetne np. Zaparkuj autobus :D. Jacyś Kretyni niektórzy, Przecież ważna jest GRYWALNOŚĆ a nie GRAFIKA >.<

Widać że Cię czytać nie nauczyli, jak już się nauczysz tej cennej i przydatnej umiejętności, to pierwsze co zrób to pochwal się rodzinie następnie przeczytaj ten temat od początku do końca i wypowiedź się w nim, tylko zastanów się 400 razy zanim coś napiszesz. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mnie zdenerwowało to ,że gram sobie gram ostatnie mecz w sezonie online ,wygrywam 5:2 i nagle j*b wywala grę i nic punktów ani nie ubyło i nie dodało ,a kontrakty i kondycje wzięło ,no ku*wa mać...

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Widać że Cię czytać nie nauczyli, jak już się nauczysz tej cennej i przydatnej umiejętności, to pierwsze co zrób to pochwal się rodzinie następnie przeczytaj ten temat od początku do końca i wypowiedź się w nim, tylko zastanów się 400 razy zanim coś napiszesz. Pozdrawiam.

Dobre 2/10 Ale jeszcze popracuj. Masz gównianego kompa I sie dziwisz że ci na minimalnych nie idzie...

Opublikowano

Dobre 2/10 Ale jeszcze popracuj. Masz gównianego kompa I sie dziwisz że ci na minimalnych nie idzie...

No i znowu się kłania czytanie ze zrozumieniem. JAKBYŚ UMIAŁ PIPKO Z MY LITTLE PONY CZYTAĆ TO BYŚ ZAUWAŻYŁ, ŻE MI BF4 NA ULTRA CHODZI PONIACZU J****Y PEDALE

Opublikowano

No i znowu się kłania czytanie ze zrozumieniem. JAKBYŚ UMIAŁ PIPKO Z MY LITTLE PONY CZYTAĆ TO BYŚ ZAUWAŻYŁ, ŻE MI BF4 NA ULTRA CHODZI PONIACZU J****Y PEDALE

Podaj dokładną specyfikację swojego komputera.

A tak poza tym trochę grzeczniej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na ultra ale na ilu fpsach?.. podaj specyfikację kompa i jaki masz internet...
Opublikowano

Dokładdnie, Grzeczniej kolego. Moge byc fanem wszystkiego co chce co nie znaczy że jestem pedałem czy jakimś takim. Chyba zaniedbałeś wizyty u terapeuty że tak się na mnie wyżywasz mrr imponujesz mi tymi pociskami w ch*j twoje zarty są na bardzo zaawansowanym poziomie, zabłysnąłeś wśród towarzystwa, odrobine tolerancji cwaniaczku ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...