Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś coś ? :P

Nie masz chęci do zarabiania, więc nic ci z tego nie wyjdzie.

Wiele osób podało ci w temacie różne sposoby zarobku, ale ty przez tak długi czas nic nie wybrałeś, więc moim zdaniem powinieneś z tego zrezygnować.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No nie podał, i w sumie dobrze :D Nie mam takich umiejętności aby poprowadzić serwer :) Na razie mam zamiar zarobi moje pierwsze 10$ ze skracania linków, jeśli ktoś miałbym jakieś porady na ten temat to śmiało pisać tu lub PW ;) . Chyba że macie lepsze pomysły na początek, też chętnie poczytam :)

Co to za problem sie nauczyc? Dla chcacego nic trudnego.
Opublikowano

Według mnie zarabianie na grach (wirtualna waluta) różne gry, zależy w jakiej masz doświadczenie. Np metin2, a ja przy graniu 2-3 godzin tygodniowo jestem w stanie wyciągnąć 150-250 zł w 5 dni, ale jak mówiłem, spore doświadczenie.

Opublikowano

Bez hejtów :) 
Wybrałem metodę dawano, już od 10 dni prowadzę FP i na razie mam 2.3k like i 2$ na shorte ;) 

Chodziło mi bardziej o jakieś dalsze porady, wskazówki, a nie gotowy sposób na 5 tyś miesięcznie :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...