Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Cyber Tank

lays997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz mam problem z Cyber tankiem 0.3.0 Beta 3 jak i normalny 0.2.1 otóż po 4-5h czasem nawet i po 1h cyber tank crashuje się jak i gre. Przed updatem do 9.3 nie miałem tego problemu.

final.jpg

Opublikowano

Co to takiego CyberBot? Jest jakiś opis tego tutaj na forum :)?

Byłbym wdzięczny za linka, wytłumaczenie co to ;D

sasawf.png

Opublikowano

Co to takiego CyberBot? Jest jakiś opis tego tutaj na forum :)?

Byłbym wdzięczny za linka, wytłumaczenie co to ;D

Jak sama nazwa mówi jest to bot, który gra za Ciebie randomy.

Opublikowano

Witam otóz mam problem z Cyber tankiem 0.3.0 Beta 3 jak i normalny 0.2.1 otóż po 4-5h czasem nawet i po 1h cyber tank crashuje się jak i gre. Przed updatem do 9.3 nie miałem tego problemu.

Jakbyś czytał blogi deweloperskie WG, to byś wiedział, że po wielkim banowaniu botów, WG wymogło na twórcy CyberTanka zamknięcie wsparcia dla kolejnych wersji.

Nie podam źródła, bo to było jakiś czas temu, a nie chce mi się tego wszystkiego przeglądać.

Opublikowano

A nie pobierzesz... od marca albo kwietnia rejestracja zamknieta i nei ma klucza... Zreszta zobaczysz, ze autor tematu dostanie bana (ja przestalem botowac 2 tyogodnie przed tąfalą banów... na szczescie... ale teraz i tak mam inne konto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...