Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wagą TERY - pomożecie? ;)

Ɖasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż mam problem z wagą tery nie mam sporego dysku bo ponad 80 gb lecz na stronie pisze że ta gra potrzebuje 50 gb wolnego miejsca na zainstalowanie tej gry lecz po zainstalowaniu ma wazyć max 30 GB macie ss. Gra która jeszcze w pełnie sie nie zainstalowała waży prawie 54 GB gdzie już się powinna zainstalować

czy ja coś robie zle dlaczego gra tyle waży gdzie powinna ważyć mniej :P

8583414117781171221858.jpeg

Opublikowano

Na stronie pisze że tera waży 50 gb z (digital edition) ale jest jeszcze wersja 30GB (Standard version) wiec sorry ale jest możliwośc pomiędzy wybraniem tych 2 wersji ??????

6640314119325821221858.png

Opublikowano

Tera pobiera ci najpierw z rarowaną tere potem to wypakowuje. A ostatnio tez było trochę updatów więc potrzebujesz koło 70GB, aby wypakować Tere i pobrać jeszcze wszystkie update. I tak samo widzę chyba że zmienili ilość ramu jaka jest wymagana bo z tego co kojarzę to potrzeba było kiedyś 4GB niby aby grac a teraz jest 2GB.

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...