Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej paczce modyfikacji zagracie?

pp2905

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do graczy minecraft na serwerach z modami, na jakiej paczce modyfikacji byście pograli, tak do 70 modów +/-

Paczka ma być techniczna :]

Opublikowano

Wiesz jeżeli ma to być paczka techniczna to wiadomo że ic2,dartcraft,mekanism, ender iO, applied energistic, quarry i takie podobne mody muszą być. Wymieniłem Ci najlepsze rzeczy które ja osobiście uwielbiam i na takich bym grał.

Kappa.

Opublikowano

Fajnie, znasz może paczkę która ma te mody? Bo nie będe robił chyba swojej paczki tylko z jakiegoś launchera, ale jeszcze pomyślę czy robić swoją paczkę. :]

Czekam na dalsze propozycje modów.

@Degistive Znasz jeszcze jakieś modyfikacje? :]

Co byście powiedzieli o paczkach takich jak:

MadPack - zawiera okolo 150 modow, streamer joe jakiśtam to streamował, zobaczcie na yt czy wam się podoba :]

DNSTechPack

CrackPack

ResonantRise

Attack Of The B-Team

Którą z nich preferujecie najbardziej i dlaczego, na którychś z tych paczek będzie stał serwer :]

Opublikowano

Ja polecam osobiście paczkę HUŚ BOX 3 wiele osób ją posiada i są zadowoleni :-) sam wczoraj się skusiłem na zainstalowanie posiada bodajże ta paczka 60 fajnych modów ale nie jestem pewny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...