Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań!

Hardzikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, od czasu startu ArcheAge mineło już troszku czasu, więc się spytam was o parę rzeczy, żeby być na bierząco.

Jaka sytuacja z serwerami? Ile ich jest, jak się nazywają i gdzie jest prawdopodobnie najwięcej graczy oraz na które z nich da się wejść bez kolejki?

Naprawiono już błąd z Applying? Na moim poprzednim temacie pustki od dawna, więc może ktoś z łaski swojej odpowie mi chociaż tu.

Czy gra kiedyś będzie dostępna na platformie Steam? Retro z kanału na YT RetroUmbra powiedział, że ma tam być. Zgaduję, że jeśli już będzie, to po spolszczeniu :D

Jaki jest maksymalny lvl?

Odpowiadajcie :D

wz05.png

Opublikowano

• Shatigon
  • Kyprosa
  • Eanna
  • Dahuta
  • Aier

te serwery są zamknięte w tworzeniu postaci bo był za duże kolejki jeśli ktoś ma tam postać to wie że kolejek już dzięki temu nie ma

Są 5 kolejnych serwerów których nazw nie znam ale jest dostęp do nich bez kolejek

2. nie miałem problemem z "applying" więc nie jestem w stanie odpowiedzieć ale ostatnio wprowadzali pacz więc pewnie tak

3.Nie sądze by archeage był na platformie Steam gdy jest na platformie Gryfe a do tego marzenie ze będzie spolszczone moge powiedzieć tyle marzenia mozesz mieć ale nie ma nawet 1% że archeage Europejskie będzie w języku polskim Archeage jak się nie myle jest Aktualnie tylko w języku Angielskim więc jak będą coś tłumaczyć to na Niemiecki i francuski...

W skrócie są 5 serwerów na których nowy gracz moze zacząć przygode 3 z nich są praktycznie puste wyszły pare dni temu (około 2 dni). Jeśli miałeś jakieś problemy to można poprostu sprawdzić jesli i tak masz zamiar grać. Po co wiedza czy będzie na steam jeśli jest na gryfie to praktycznie bez różnicy a jezyka polskiego nie będzie powód: 1. nie ma potrzeby 2.jesteśmy za małym krajem by nam przetłumaczyli gre jeśli nawet Niemcy nie mają...

Opublikowano

• Shatigon
  • Kyprosa
  • Eanna
  • Dahuta
  • Aier

te serwery są zamknięte w tworzeniu postaci bo był za duże kolejki jeśli ktoś ma tam postać to wie że kolejek już dzięki temu nie ma

Są 5 kolejnych serwerów których nazw nie znam ale jest dostęp do nich bez kolejek

2. nie miałem problemem z "applying" więc nie jestem w stanie odpowiedzieć ale ostatnio wprowadzali pacz więc pewnie tak

3.Nie sądze by archeage był na platformie Steam gdy jest na platformie Gryfe a do tego marzenie ze będzie spolszczone moge powiedzieć tyle marzenia mozesz mieć ale nie ma nawet 1% że archeage Europejskie będzie w języku polskim Archeage jak się nie myle jest Aktualnie tylko w języku Angielskim więc jak będą coś tłumaczyć to na Niemiecki i francuski...

W skrócie są 5 serwerów na których nowy gracz moze zacząć przygode 3 z nich są praktycznie puste wyszły pare dni temu (około 2 dni). Jeśli miałeś jakieś problemy to można poprostu sprawdzić jesli i tak masz zamiar grać. Po co wiedza czy będzie na steam jeśli jest na gryfie to praktycznie bez różnicy a jezyka polskiego nie będzie powód: 1. nie ma potrzeby 2.jesteśmy za małym krajem by nam przetłumaczyli gre jeśli nawet Niemcy nie mają...

Czyli jak wejdę już z kolejki na Kyprosa to nie będę mógł zrobić tam postaci?

Opublikowano

A kiedy zostanie odlokowane tworzenie postaci na tych serwerach? Mam tam znajomych, do których chcę dołączyć, jak już zainstaluję to (po raz 5....). Jeśli nie odblokują nigdy to możecie się pożegnać z grą bo wysadzę w powietrze wszystkie serwery i zabiję adminów, ot tak dla zabawy ^^

wz05.png

Opublikowano

A kiedy zostanie odlokowane tworzenie postaci na tych serwerach? Mam tam znajomych, do których chcę dołączyć, jak już zainstaluję to (po raz 5....). Jeśli nie odblokują nigdy to możecie się pożegnać z grą bo wysadzę w powietrze wszystkie serwery i zabiję adminów, ot tak dla zabawy ^^

Wszedłem przed chwilą na Aier i normalnie mogłem zrobić postać. Nie wiem skąd ta informacja od pijawki.

Opublikowano

Stąd ta informacja że: zauwazyliscie literki N E F H? No to oznacza jakich ras na danym serwerze jest za duzo.

N-nuian

E-elf

F-ferrani

H-hariaran czy hariharan nwm. A jak tych ras jest za duzo to oznacza to ze postaci tych ras nie mozecie stworzyc.

Opublikowano

A więc tak było pytanie kiedy zostaną odblokowane serwery tutaj pojawia się odpowiedz ze nikt nie wie najlepiej śledzić forum oficialne Archeage bo tam będzie najszybciej informacja o owych zmianach 

Nawet pijawka może mieć prawdziwe informacje :P

Opublikowano

hmmm a jakich ras nie można utworzyć na Kyprosie?

Moim zdaniem będzie możliwe utworzenie postaci z rasą zablokowaną jak wszystko się wyrówna :D Czyli proste: tworzymy konto i robimy postać z innej rasy x2 odstawiamy je w pizdu i czekamy aż inni zrobią to samo i się wszystko wyrówna :D

wz05.png

Opublikowano

Wszystkich ras nie można tam gdzie są zablokowane serwery to każdej klasy nie mozesz stworzyć więc pozostają inne serwery co są naprawde puste :P Jeśli chcesz grać z kolegami nakłoń ich by serwer zmienili ale nie przekonasz ich na 99% :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...