Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to przejdzie? :DDD (stim)

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Otoz pozyczylem od kolegi Cywkę 5. Gram na jego koncie (dał mi passy) na swoim kompie. I tu pojawia sie pytanie. Wchodząc na jego listę gier, zauważyłem że figuruje tam MOJE team fortress, i to nie dlatego że kolega grał bo zero osiągnięć i brak czasu gry. Więc.. Czy jakbym wyszedł z jego konta i wbił na swoje to miałbym Cywilizację na liście swoich gier? ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hej! Otoz pozyczylem od kolegi Cywkę 5. Gram na jego koncie (dał mi passy) na swoim kompie. I tu pojawia sie pytanie. Wchodząc na jego listę gier, zauważyłem że figuruje tam MOJE team fortress, i to nie dlatego że kolega grał bo zero osiągnięć i brak czasu gry. Więc.. Czy jakbym wyszedł z jego konta i wbił na swoje to miałbym Cywilizację na liście swoich gier? ;)

musi ci to udostępnić

Opublikowano

masz tf2, bo tf2 jest free2play wiec moze zagrac ktokolwiek, nie mam tam twoich itemow, konto jest w 100% swieze, tylko gra jest na pc to do konta tez bedzie przypisana

on jej nie bedzie miec dopoki nie zagrasz w nia i niczego nie osiagniesz

tak to nie dziala, bedziesz miec cos w stylu "gry zainstalowane na komputerze" i bedziesz musial civ V kupic

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...