Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z JAVĄ.

szczurkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Miałem jakiś problem z javą i teraz gdy chcę zainstalować forga lub włączyć jakikolwiek plik .jar to włącza mi się konsola na moment i wyłącza. Wybrałem otwórz za pomocą i wybrałem java.exe i właśnie to się dzieje konsola. Jak usunąć to java.exe i przywrócić do normlanych ustawień. Proszę o pomoc. Mam win 7 32bit.

Opublikowano

@dawid2a

Teraz każe mi wybrać program z listy lub użyć usługi sieci WEB.....

A zainstalowałeś wogle tą JAVĘ? polecam zainstalować x64 i x32

Opublikowano

@LordAsasin tak zainstalowałem. Jest nawet w panelu sterowania. Zresetować komputer ?

Zresetuj może się dokładnie nie zaktualizowało. Zapewne zainstalowałeś tylko Javę x64 zainstaluj też x32.

Opublikowano

Zresetuj może się dokładnie nie zaktualizowało.Zapewne zainstalowałeś tylko Javę x64 zainstaluj też x32.

Zainstalowałem tyłko x32. ponieważ ma system 32 bitowy. Instalacja 64 bit javy na 32 bit systemie chyba nie jest zalecana.

Opublikowano

Daj mi zdjęcie z panelu sterowania wszystkich jav jakie masz zainstalowane? Musisz mieć zainstalowane jave update 67 bo forge jest z tą javą kompatybilne. I daj mi crashloga z minecrafta.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...