Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duża różnica wieku w związkach młodzieżowych- dyskusja

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Nudzi mi się, a ostatnio stała się ciekawa rzecz wiec pomyslalem ze zaloze ten temat xD

Otoz mam w klasie znajomą. Dziewczyna jest dość bogata, ma ojca kuratora, wrażliwa, artystka, specyficzny styl ubierania ala biały/czarny i jakieś hipsterskie torby i koronki :p no i wczoraj na fb pyknęło mi że jest w związku. No okej, spoko, nic takiego tylko jedna rzecz mnie zaintrygowała.

Dziewczyna (15 lat) słucha jakichś zespołów balladowych, takich smętów itp. a facet:

ma 19 lat- dafuq

studiuje informatykę (ona ma 3 klasę gimbu)

jara marychę

jest wysoki i wgl. to po prostu w pełni dorosły, dojrzały facio który łazi do barów itp.

I on z jakąś egzaltowaną, niższą od niego o głowę, niedojrzałą laską?

"Spok, co do k***y"

To się tak kupy nie trzyma, że aż postanowiłem zalozyc ten temat ;) co sądzicie o takich roznicach wieku? Mam kolezanke ktora ma chlopaka starszego o dwa lata, tylko że to typ spokojny, sympatyczny chodzi do liceum i idzie się z nim dogadać. A tamten... Wtf? Skąd jak co do k***y

Co sądzicie o takich sytuacjach i jak to byście wyjaśnili ;) bo ja bym w życiu np. 6 klasistki z podstawowki nie wzial, a na studiach interesowalbym sie raczej studentkami... ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Bosh, kolejny mega-zjebany team typu "co myślicie o seksie przed 18"... za niedługo pojawi się temat "co myslicie o 15 centymetrowym penisie?"...

@top

Sądze, że powinno się brać dziewczyny / chłopaka góra 2 lata starszy/młodszy.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jak chodziłem do gimnazjum (2,3 lata temu ;d ) miałem koleżankę w klasie co spotykała się z 27 latkiem. Co tu dużo gadać, pod koniec trzeciej klasy urodził się synek ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Pamiętam jeszcze twoje zjebane tematy sprzed paru miesięcy -.- , rozumiem zazdrość cię o nią zżera?

Po twoim opisie jej nie wiem co jest w niej niedojrzałego, wytłumaczysz mi?

Opublikowano

Pamiętam jeszcze twoje zjebane tematy sprzed paru miesięcy -.- , rozumiem zazdrość cię o nią zżera?

Chłopie ogar, to tylko forum ;d

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Pamiętam jeszcze twoje zjebane tematy sprzed paru miesięcy -.- , rozumiem zazdrość cię o nią zżera?

Zostaw chłopaka to nie jego wina że ma pierdolniętych rodziców.

aFMA3pg.png

Opublikowano

Siemka! Nudzi mi się, a ostatnio stała się ciekawa rzecz wiec pomyslalem ze zaloze ten temat xD

Otoz mam w klasie znajomą. Dziewczyna jest dość bogata, ma ojca kuratora, wrażliwa, artystka, specyficzny styl ubierania ala biały/czarny i jakieś hipsterskie torby i koronki :p no i wczoraj na fb pyknęło mi że jest w związku. No okej, spoko, nic takiego tylko jedna rzecz mnie zaintrygowała.

Dziewczyna (15 lat) słucha jakichś zespołów balladowych, takich smętów itp. a facet:

ma 19 lat- dafuq

jara marychę

jest wysoki i wgl. to po prostu w pełni dorosły, dojrzały facio który łazi do barów itp.

"Spok, co do k***y"

To się tak kupy nie trzyma, że aż postanowiłem zalozyc ten temat ;) co sądzicie o takich roznicach wieku? Mam kolezanke ktora ma chlopaka starszego o dwa lata, tylko że to typ spokojny, sympatyczny chodzi do liceum i idzie się z nim dogadać. A tamten... Wtf? Skąd jak co do k***y

Co sądzicie o takich sytuacjach i jak to byście wyjaśnili ;) bo ja bym w życiu np. 6 klasistki z podstawowki nie wzial, a na studiach interesowalbym sie raczej studentkami... ;)

Tak się tłumacz ;_;

Opublikowano

Zajmij się człowieku własnym życiem...

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

K***a  xD

Jak jesteś w tej 2 gimbie,14/15lat to jasne, że nie wezmiesz 6klasistki 11/12lat...

Dopiero gdy będziesz starszy, to jakoś ta różnica będzie mniej istotna.

Tak ogólnie, to c**j cię powinno obchodzić z kim spotyka się twoja koleżanka,ale ok :D

Moja zasada - jak już dziewczynę młodszą, to o 2 lata max :D

Opublikowano

U moich znajomych to samo zauważyłem, dziewczyna 16 lat a jest w związku z 21 latkiem albo 14 lat z 18 latkiem, ja osobiście nic do tego nie mam no ale czy to nie przesada? Juz nie ma starszych dziewczyn i każdy za takie młodsze sie ''bierze'' 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

cbb311628_co_mnie_to_gowno.jpg

jak chca, to niech sie spotykaja, najwyzej bedzie kolejna mloda matka, na glupote ludzka, a w szczegolnosci glupote ludzka ludzi w wieku gimnazjalnym nie ma recepty.

dopoki bliska mi osoba, przyjaciolka etc. nie bedzie spotykala sie z 50-letnimi mezczyznami, to pierdoli mnie to.

co do samego faktu, to oczywiscie jest to idiotyczne, bo zwiazek raczej bez przyszlosci, czesto na pokaz etc, etc. osoby w wieku 25 lat, a 15 lat maja zupelnie inne potrzeby, swiatopoglad, roznice sa zbyt duze. 25 lat, a 35 lat nie. ;)

Opublikowano

Rozumiem jeśli to związek między osobą 30 lat i 26 lat, no ale nie przesadzajmy, 15 letnia gimbuska zadająca się z 19 latkiem? MTV wita.

Opublikowano

Hmm, jak to mówią serce nie sługa...

Ale za pewne "pobawi sie" i zostawi.

Ja miałem przypadek, mocno na bani przychodze na uczelnie, totalnie wyj3bane i luz (1-wszy rok) i zaczepia mnie laska (jprdl - nigdy tak cudownych kształtów nie widziałem) od słowa do słowa...

(Byłem tak ....... że nawet jej imienia nie pamiętałem) ale mniejsza z tym...

Spotkaliśmy sie i od słowa do słowa wyszło - jest 9 lat ode mnie starsza (ja mam 21)..

Dobra doopa - po prostu.

Więc jak coś ma wyjść to nie liczy sie to co w dowodzie tylko to co w sercu...

Opublikowano

Niektórzy to chyba nie mają swojego życia...

Jak lubi z nim spędzać czas to czemu nie ? 4 lata to raczej aż tak kolosalna różnica nie jest. Popatrz sobie na inne kraje gdzie facet mający 50 lat ma żonę która jest ponad 20 lat młodsza.

Jeżeli dziewczyna lubi starszych może to mieć podłoże psychiczne, być może potrzebuje by ktoś się nią zajął. Ojciec jest kuratorem, więc pewnie mało czasu spędza w domu, prawdopodobnie tym chłopakiem próbuje sobie zastąpić ojca.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Otoz mam w klasie znajomą. Dziewczyna jest dość bogata, ma ojca kuratora, wrażliwa, artystka, specyficzny styl ubierania ala biały/czarny i jakieś hipsterskie torby i koronki :P no i wczoraj na fb pyknęło mi że jest w związku. No okej, spoko, nic takiego tylko jedna rzecz mnie zaintrygowała.

ma 19 lat- dafuq

jara marychę

"Spok, co do k***y"

lepiej zeby tak bylo niz zebys sie czepial tego ze jest o glowe wyzszy przeciez facet to facet k***a? tak czy nie? ma byc wysoki a nie karzeł

Opublikowano

Że tak powiem, miłość jest ślepa :). Ta różnica wieku nie jest jeszcze taka ogromna, poza tym zapewne nie znasz tych ludzi na wylot i z tym jak się dogadują co za tym idzie, skoro są razem to musi coś ich wiązać i po prostu wiek tutaj nie gra roli, nic strasznego. Btw wiek nie świadczy o dojrzałości ten 19- letni chłopak może być na poziomie 15-latka czy może nawet jeszcze niżej, to samo ta 15-letnia dziewczyna może być dojrzała jak 19-latka czy też wyżej, nie ma tutaj co oceniać. Chcą być razem to niech będą i tyle :D

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Imo wiek fizyczny nie ma znaczenia a bardziej ma znaczenie na jakim poziomie mentalnym i psychicznym ktoś jest. 4 lata to duża różnica w wieku? Czyli 23-latek nie mógłby być z 27-latką czy odwrotnie? Dziwne by jeszcze było gdyby ktoś miał np. 18 a druga osoba 40, to już byłaby lekka przesada.

Opublikowano

Mnie to nie obchodzi co się dzieje teraz w związkach... Mam 14 lat a mam dziewczyne która ma 16  i mi to nie przeszkadza... Życie toczy się dalej...

Opublikowano

Taka różnica to w sumie nic, wiek nie ma jakoś dużego znaczenia, u mnie w związku też jest 2 lata różnicy i co. ;_; Ja rozumiem jak różnica to 6+ lat, wtedy to jest trochę przesadzone, ale jak kto lubi. 

Opublikowano

No odkąd żyję, a raczej odkąd sięgam pamięcią tak zawsze było i uznaję to za całkowicie normalne. Dla jasności mam 18 lat. :P

Myślę, że ten temat jest poruszony, ponieważ podoba Ci się jakaś koleżanka rówieśniczka, ale on woli kogoś starszego. Oczywiście tak tylko gdybam, lecz bez powodu to się nic nie dzieje. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tak jest od zawsze (Napalone samotne 30stki lecą na młodszych facetów dla przygody) a 15stki lecą na starszych od siebie facetów 

(Bo gdzie znajdziecie 17 letnią dziewczyne z 15 latkiem?)

Dla mnie przykład przez ciebie jest w pełni zrozumiały.

Gorzej jak np (moja kolezanka z gim kiedys) ma 18 lat i chodzi z 28 latkiem to wiadomo o co może typowi chodzić no ale...

Tak było jest i będzie młode dziewczyny wolą starszych a starsze młodszych.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie to nie obchodzi co się dzieje teraz w związkach... Mam 14 lat a mam dziewczyne która ma 16  i mi to nie przeszkadza... Życie toczy się dalej...

A potem przyleciał smok, dostarczył nosorożca i cała czekoladowa kraina cieszyła się pełnią zajawki.

@ Top.

Jak się kochają to nie mam nic przeciwko ale w*****a mnie jak np. 13-14 latki lecą na kogoś starszego (głównie na p****ów w rurkach, grzywka, dziubek itp)

A potem płacz jak on to mnie skrzywdził :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...