Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patron za golda

rubesom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam grać na Kyprosa (zacznę jak przebrnę przez kolejkę). Czytałem, że można kupić dwa APEXy za około 100 golda, prawda to? Da się na nie uzbierać od zera w około 5 dni? I czy mając normalne konto mogę rzeczywiście zarobić na APEXy np. coś sprzedając?

Opublikowano

Hmm.. grajac 24h na dobe raczej powinienes dac rade zarobic na dwa apexy, których ceny z kazdym kolejnym dniem bedą rosnąc. z tego co widizalem sprzedaja juz po 65g. Da sie spokojnie zarobic na apexy, robiac trade'y, questy

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja gram na Amerykańskim jeszcze 3 dni emu Apexy były po 35golda teraz już 60. Co do sposobu zarabiania  polecam zrobic postac tylko do zielonych questów potem za 50 gildia starów kupujesz projekt harpuna i sprzedajesz za golda. Na moim serwerze za jednego harpuna można juz kupić apexa. Pozostalego golda mozna zdobyc już na normalnej postaci na ok 30-35levlu (szybko qiuesty sie robi w party 3-5 osobowym gdzie all maja te same questy co ty). Majac juz patrona poczekaj spokojnie w 1 dzien mozna zrobic ok 60-70 golda w jeden dzien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...