Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy pójdzie ?

mrfilmik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czejść nie wiem czy dobry dział , ale mam pytanie . Czy pójdzie mi FarCry 3 na średnich na tym kompie ? I ile będzie mniej więcej fps.

Procesor : Intel Pentium dual core 1,8 @1,8

Ram : 2,5gb ddr2

Karta Graficzna : Nvidia GeForce GT610 1GB

Bez śmiechów bo jak odpowiecie to ja będę się z was śmiał :)

logo2.png

Opublikowano

Ciężko będzie. Minimalne wymagania to

1. Procesor – 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6700 albo 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ lub lepsze
  2. Pamięć RAM – 4 GB
  3. Karta graficzna – Karta graficzna współpracująca z DirectX 9.0 oraz posiadająca co najmniej 512 MB RAM-u (lista wspieranych kart poniżej)

Masz trochę za słaby procesor, na niskich powinno pójść, ale czy będzie płynnie to nie wiem :|

Opublikowano

hehe odpalił mi w najwyższej dla monitora rozdzielczości i średnich ustawieniach :)  (Niskie Tekstury ) I ogólnie jest 15-25 fps na niskich do 35 . Wiem że każdy stara się pomóc ale połowa czasem ocenia choć nie wie :P A karta niby słaba ale ciągnie jak potwór :)

logo2.png

Opublikowano

hehe odpalił mi w najwyższej dla monitora rozdzielczości i średnich ustawieniach :)  (Niskie Tekstury ) I ogólnie jest 15-25 fps na niskich do 35 . Wiem że każdy stara się pomóc ale połowa czasem ocenia choć nie wie :P A karta niby słaba ale ciągnie jak potwór :)

35 fps to znacznie poniżej komfortowego grania.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

35 fps w spokojnych akcjach, jak będą jakieś wybuchy to oczekuj ogromnych spadków.

Opublikowano

Tak jak @DnaloP na średnich wątpię, na niskich może, ale będzie przycinać.
Mój kumpel ma 4gb i taki sam procesor i mu na najniższych chodzi, ale przycina ciągle.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Mój kumpel ma 4gb i taki sam procesor i mu na najniższych chodzi, ale przycina ciągle.

on już ma tę gre ale spoko

Opublikowano

Może karta słaba, ale na niej pograłbyś nawet w bf'a na low. Jak chcesz więcej fps'ów to wykręć tego procka, albo kup nowego i dokup ram :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może karta słaba, ale na niej pograłbyś nawet w bf'a na low. Jak chcesz więcej fps'ów to wykręć tego procka, albo kup nowego i dokup ram :)

Kolego nie wiem że późno ale w BF'a na low ? chyba 4 bo w 3 chodzi mi na średnich/wysokich , co prawda teraz mam 4gb ram ale to dużo nie zmienia

Napisałem już wyżej że chodziło mi w 35 fps

logo2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...