Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucian Bug czyli "Unranked to Chall in One Day"

JebanyIdiota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie przed chwilą luckiem, też zabijałem, ale nie w taki sposób :D Widocznie nie jest to bug, który da się zrobić tak po prostu.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

kurw agralem dzisiaj 3 razy na lucka i bez przesady..faktycznie klepie ladny dmg (na 2/0 mnie zabijal na skila + 2/3 hity..no k***a..albo to jest jakie op albo to gowno ma buga

KYhRd.png

Opublikowano

Tak gwoli ścisłości: Ilość AD osiąga limit 32-bitowego integera (-2147483648), następuje undefined behaviour. Udało mi się na customie coś takiego osiągnąć, choć mi zadziałało tylko z physical dmg.

a po polsku? takim wiesniackim sposobem mi to powiedz 

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

a po polsku? takim wiesniackim sposobem mi to powiedz 

Maksymalna liczba, którą komputer potrafi przechować to 2147483647. Gdy ją przekroczysz, program zaczyna się zachowywać w niepożądany sposób, np. da jakąś ujemną.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jeśli uda mi się to wykonać, to zbieram na Luciana i wbijam Golda :P Ale ciekawe, jak to zrobić. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zobaczyl na h2win i chwali buga... , raczej jednorazowy albo nowy skrypt -,-

W grze miałem takiego typa, a potem zobaczyłem artykuł ballasie. Do tego tekstem "albo nowy skrypt" pokazałes, że twój starszy chyba miał jakies objawy autyzmu.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Jeśli uda mi się to wykonać, to zbieram na Luciana i wbijam Golda :P Ale ciekawe, jak to zrobić. 

To po co kazałeś komuś dać sobie strone na runy typu (3b24ug) żeby szpanować na forum gold tierem? keppo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...