Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikacz

Piuotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy da rade ustawic klikacza na vps? Bo jak wlaczam to po wylaczeniu serwera statek przestaje latac. Mam klikacza z grzesio.eu/klikacz

Opublikowano

a jak ma dzialac program skoro wylaczasz serwer? Lul.

On nie wyłącza serwera.

Przestaje latać ponieważ wychodzisz z VPS (wylogowujesz się z konta). Aby klikacz klikał musisz mieć włączony pulpit (no chyba, że ma opcje działania w tle).

Opublikowano

Mam pytanie, czy da rade ustawic klikacza na vps? Bo jak wlaczam to po wylaczeniu serwera statek przestaje latac. Mam klikacza z grzesio.eu/klikacz

mam to samo ;/  Polecam zrobić roota na telefonie,tablecie, ściągnąć hiro macro auto touch , ściągnąć przeglądarkę puffin , zalogować się do gry, powiększyć minimapę  żeby wygodnie było ustawić kliknięcia , nagrać kliknięcia, wpisać ilość powtórzeń i cieszyć się klikaczem na telefonie :)  ~200 k uri i 1500 energii w 24 h pozdrawiam

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam to samo ;/  Polecam zrobić roota na telefonie,tablecie, ściągnąć hiro macro auto touch , ściągnąć przeglądarkę puffin , zalogować się do gry, powiększyć minimapę  żeby wygodnie było ustawić kliknięcia , nagrać kliknięcia, wpisać ilość powtórzeń i cieszyć się klikaczem na telefonie :)  ~200 k uri i 1500 energii w 24 h pozdrawiam

Dziala wszystko ladnie, tylko mam pytanie. Co jest w grze o godzinach 23;30 i 11;30? Poniewaz w tych godzinach zawsze mi sie strona przeladowuje. Od kilku dni sprawdzam i zawsze ten sam czas...

Opublikowano

Dziala wszystko ladnie, tylko mam pytanie. Co jest w grze o godzinach 23;30 i 11;30? Poniewaz w tych godzinach zawsze mi sie strona przeladowuje. Od kilku dni sprawdzam i zawsze ten sam czas...

No właśnie ja tak samo ... 0 23 mnie wylogowuje z konta albo tracę połączenie ;d najlepiej iść spać po 23 żeby zdążyć klikacza włączyć

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

Opublikowano

Protokoły to 9x wydobywczy 3 , 4 x radarowy 3   

W pecie wszystko na paczki prócz 3 ostatnich punktów na urke :)

w 24 h można wyciagnąć około 200k uri i 1500 energii

Opublikowano

Jeszcze jedno ostatnie pytanie, ile masz ustawionych kliknięć na mapke? Nie chodzi mi o powtórzenia, tylko gdzie latasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...