Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Volcanic Citadel jest umieszczona w Port Lux niedaleko wodospadów tam gdzie respią sie Dark Bladery .

Co potrzeba:

Lvl: 105 (solo myśle tak od 138)

Item: Seal of Darkness

Volcanic Citaldel jest raczej łatwy m dungiem

1. Pogadaj z kolumną .

1-4-small.jpg

2. Potem dashuj/Blinkuj do końca pomieszczenia dopóki nie ujrzysz Tiraff.Zabij go.

2-3-small.jpg

3. Potem naciśnij na kolumną obok miejsca gdzie zabiłeś Tiraffa i wybierz jedyną opcję ~.~

3-3-small.jpg

4. Są teraz 2 opcje do wybrania . Polecam tą drugą ponieważ dostaniesz jeszcze 1 skrzynkę , i 1 item więcej do zebrania :)

4.1. Znajdź i zabij La Vestima :

4-1a-small.jpg

Zdropi quest itema dzięki któryemu możesz ominąć 1 prawdziwego bossa. Czyli skrót .

4-1b-small.jpg

Ten skrót poprowadzi cię do jakiś suwanych bram.Musisz poczekać aby przejść.

4.2.Znajdziesz 2 armaty [Citadel Cannon].Uwaga grupka mobów bedzie chciała ci przeszkodzić [Volcanic Guardian]. Respią sie w krótkim przedziale czasu i w takim samym umierają.

1-wsza armata

4-2a-small.jpg

2 armata

4-2b-small.jpg

Kiedy je zniszczysz brama się otworzy zacznie cię atakować laserem .Zniszcz ją ...

4-2c-small.jpg

Kiedy ją zniszczysz otworzy sie teleport znajdziesz się w pomieszczeniu gdzie będzie Karir - Archer . Zabij go.

4-2d-small.jpg

Wejdź w teleport za nim :

4-2e-small.jpg

5.Teraz spotkasz Jakrr, następnego bossa. Wiesz co robić :P :

5-3-small.jpg

6.Ważne. Wydropi skrzynkę za mirrior gate.Jeżeli chcesz ją otworzyć musisz zniszczyć bramę , albo użyj skilla AoE i spacji.

6-2-small.jpg

7.Kiedy będziesz kontynuował idąc przez korytarz spotkasz moba “Volcanic Freezen Guard”. Zabij go,ale uważaj jest też dużo mobów wokół niego.Nie dropi szkrzynki i musisz go zabić daleko od lawowego podłoża ,ponieważ tajne drzwi na następnym screen shocie się nie otworzą.

7-1-small.jpg

8. Kied drzwi się otworzą będziesz musiał zabić śmiesznie małego wizarda zwanym Bricry.

8-1-small.jpg

9.Po odcięciu jego głowy, przejdź przez korytarz i zniszcz Mirror Gate a potem wejdź tam.

9-1-small.jpg

Bij Dark Phalanxes dopóki nie pojawi się Pakss.

10. Zabij Pakssa:

10-1-small.jpg

11.Pogadaj z kolumną wybierz jedyną opcję .

11-1-small.jpg

12. Brama blokująca ścieżkę się otworzy.Kontynuuj,zniszcz następną bramę, zabij moby .

12-1-small.jpg

13. Kiedy drzwi się otworzą odciągnij Dark Knighty od bossa i je wyeliminuj , ponieważ będą sprawiać kłopoty jeżeli odrazu zaatakujesz bossa [Passin] .

13-2-small.jpg

14.Kiedy wszystkie moby umrą zabierz się za bossa [Passin]

14-1-small.jpg

15.Brama otworzy się i znajdziesz się w głównej hali, na środku znajdzie się (nie)ostatni boss. Lecz nie możesz go atakować naookoło znajdziesz 3 pomieszczenia z mobami oraz ich bossem. Musisz najpierw wyczyścić te pomieszczenia .

15-1-small.jpg

16.Nie ma różnicy do którego pomieszczenia najpierw wejdziesz . Na screenie powyżej , zaznaczyłem miejsce do którego najpier wszedłem .

1-wsze pomieszczenie

16a-small.jpg

W nim znajdziesz [Tarff] i jego [Dark Assasin] . Moja taktyka polega na tym aby ukryć się w rogu i zebrać 4 moby , aby je zabić , Nie ryzykuje w ten sposób mojego życia.

16b-small.jpg

2-gi pokój

16c-small.jpg

W nim znajdziesz Shieldera [Athberg] Nie jest on trudny , po prostu patrz, aby za dużo Dark Knightó do ciebie nie podeszło . Zabij moby wokół ciebie i zabierz się za bossa.

16d-small.jpg

3-cie pomieszczenie

16e-small.jpg

Najtrudniejszy pokój , przynajmniej dla mnie,-Jest to pokój z wizardem [Prasir] I jego czarnymi magami. Powinienem zasugerować wam Battle moda ,Aure albo obydwa naraz . Ja używam Flee buffa (90%-buff bladera).

16f-small.jpg

17.Kiedy wyczyścisz 3 pokoje z bossów , powinieneś z konfrontować z Bladerem Czrnej elity [Tiarff] i jego [Dark priest]

17-1-small.jpg

18.Bardzo BARDZO ważne! Nie ciągnij Tiarffa na zewnątrz pokoju w którym jest! Idź do jego pomieszczenia i tam go zabij. Uważaj też , ponieważ jest raczej silniejszy niż wszystkie priesty na około. Ja używam BM1 tutaj , aby osiągnąć sukces.

18-1-small.jpg

19.Mówiłem ,aby nie wyciągać go ze swojego pokoju ponieważ skrzynka zostaje w środku a wejścia się zamykają . Po prostu zagadaj do kolumny i wyteleportuje cię z pomieszczenia .

19-1-small.jpg

20.Teraz pogadaj ze święcącym .... yyy Czymś xD . I naciskaj po sobie następujących się opcjach.

20-small.jpg

21. Teraz spotkasz raczej bossa (ostatniego) nie nazwałbym go bossem ponieważ nie jest całkiem trudny. Ma tony hp lecz możesz go pokonać bez BM-a albo aury.

21-small.jpg

22.Po zabiciu go zniszcz [Legacy Chest] (życzę szczęścia). Zagadaj do kolumny niedaleko . Wybierz opcję :

22-small.jpg

To wszystko . Życzę wam szczęścia z dropami.

Copyrighted

Tłumaczenie by Lognomaniak/ Kaloszer from mpcforum.pl

Oryginalna strona : http://wakpo.com/online-games/cabal-online/cabal-online-dungeon-guides-volcanic-citadel-sod

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...