Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CelionMT2 [Dedyk] [Hard]

bmalcer12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcę wspomnieć że Asca*ial też kiedyś był serwerem na którym było po 100 osób wtedy miałem tam niesamowite eq które rozdałem gdzie teraz się okazuje że serwer po 4k Online

Przepraszam za reklamę chodzi o porównanie ;p

Ascarial i tak niedługo padnie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest fajny , ale dużo jest już hardów .. :/ . Osobiście nie zagram , ale powodzenia .

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

Enter decryption key

o co z tym chodzi? nie moge łatki pobrać co trzeba wpisać?

zagrałem i szczerze nie polecam 0 nowosci mało ludzi nie bedzie nawet jak skili wbic czy ulepszyc eq nawet k***a potek nie dali na start rownie dobrze mozna grac na tbd gdzie wiadomo ze jest w chuy ludzi i nie padnie

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Jak dla mnie serwer zapowiadam się bardzo fajnie , mówicie "ch**wo bo 55ku" ale dropią egzo i rady a po drugie nawet do 8 KU z jednego metka (Skrzyni)

Przydało by się włączyć na stronie ranking graczy i gildii bo nie działa 

Na start dodać jakieś eq żeby tez nie było za Ciężko dla tych dzieci :)
Także możecie udostępnić TS'a bo jest hasło :/

Brakuje forum, nie działa czemu ??

Jak dla mnie serw fajny będe nagrywać serię :D 

P.S:Jak potrzebujecie jakiejś pomocy piszcie PW pomogę na ile mogę :) a mogę bardzo dużo :D

Opublikowano

Opłacać się opłaca bo serwer zapowiada się fajnie tylko musza go troszkę dopracować od strony wizualnej :) bo serwer to nie tylko gra a także TS , Forum, Strona i Kontakt z support :)

Ja polecam :) 

Opublikowano

Opłacać się opłaca bo serwer zapowiada się fajnie tylko musza go troszkę dopracować od strony wizualnej :) bo serwer to nie tylko gra a także TS , Forum, Strona i Kontakt z support :)

Ja polecam :)

co tu ma sie zapowiadac? te rzeczy ktore tu sa byly 5 lat temu 

Opublikowano

Człowieku ale sa ludzie którzy nie lubią takich w c**j nowości , ja na przykład grałbym na PL ale połączyli serwery i przestałem tam grać , a jak jest taki serw to bardzo fajnie :*

A i pytanie jak z bonami ?? 

Opublikowano

Człowieku ale sa ludzie którzy nie lubią takich w c**j nowości , ja na przykład grałbym na PL ale połączyli serwery i przestałem tam grać , a jak jest taki serw to bardzo fajnie :*

A i pytanie jak z bonami ?? 

ale ludzi takich jak ty jest malo i serwer sie nie utrzyma

Opublikowano

no i się zdziwicie , bo ja jestem wstanie zrobić reklamę serwa taką że przyciągnie 1k osób , tak jak jedna osoba napisała , Ascarial zaczynał z bardzo małą ilością osób (100 osób online prze około 3/4 miechy), teraz ma 4k , wszystko jest do zrobienia a czemu ludzie na PL grają ? bo taki w c**j ciężki hard ma swój urok :* 

Opublikowano

Serwer nie jest zły.

Jak bym wrócił do hardów, to bym tutaj na pewno zaczynał.

Dlaczego? Z tym 99lv bardzo przypomina stare czasy pl'a.  :)

Mam nadzieje że serwer się rozwinie. No i owocnej reklamy.

Jak i powodzenia z dalszym rozwojem serwera.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Powiem tak.. Nuda nuda i jeszcze raz nuda. 55 ku do G, 0 nowosci (nawet takich usprawniajacych gre, nie mowie o 1231231200 epikach). Gracze, ktorzy lubuja sie w tego typu serverach poszli na s2 pewnego ytbera :) stanowczno nie polecam :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...