Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Czy jest trainer i za niego ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest trainer do fify 15 ? , czy jest za to ban, bo jak miałem trainera do fify 14 uzywałem ile chciałem i do dzisiaj nie mam bana ... 

Pomogłem daj +++  <3

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trainer czy tak czy tak to będzie. A to, że nie wyłapałeś bana to czysty fart.

Mam nadzieję, że w tym roku EA bardziej weźmie się za tych trainerowców.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Oho, zaczyna sie, a juz myslalem ze nikogo trainer nie interesuje heh Obadalem troche temat zgodze sie, ze EA niewiele zmienilo i ogolnie ma to dalej w d***e. Trainer zapewne juz sie "pisze" przez madre glowy, ale public sie szybko nie pojawi i bardzo dobrze, moze sam do tego czasu zdaze cos wymyslec.

Opublikowano

Trainera to ja sobie i do demka machnąłem, a w pełnej jedyne co dodali to kody  z fify world jak za szybko robisz sezony i pewnie jakiś automat do banowania. Chociaż ciężko stwierdzić bo typy w topkach mają już  bardzo dużo ptk w sezonach, czyli jadą bez oporu. Kontrakty trzymane są na serwerze więc freezera nie będzie, albo zrobili jakiś inny trik, gra po prostu nie tworzy sesji online jak zmienimy wartość kontraktu i wogóle się buguje po zabawach z  nimi.

Boty na webb appie też nic nie zrobią chyba że potrafią wpisać wynik odejmowania/dodawania :D

Bez bota, zwykłego usera też wywala jak za szybko wciska następną stronę.

Opublikowano

niestety, ale fifa nie zrobiła kroku do przodu :/
ja posiadam trainer :D
więcej informacji o trainerze na gg: 12977361 lub skype: Fryt.kontakt1

Opublikowano

niestety, ale fifa nie zrobiła kroku do przodu :/

ja posiadam trainer :D

więcej informacji o trainerze na gg: 12977361 lub skype: Fryt.kontakt1

tak, tak ... ale handlu nie ma -,- więc dobrze by było jak byś nam tutaj opublikował tego Trainera ;)

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Ja mam po chińsku ale działa on jak przy rozpoczynaniu meczu będziemy po lewej stronie. Ogólnie jest przetłumaczone w notatniku co dany klawisz robi ;p

Btw. fryt się reklamuje na innych stronach żeby zarobić więc nie liczcie że coś od niego dostaniecie :)

Opublikowano

Fryt a skad mamy wiedziec ze to dziala? Ten chinski jest dobry jedynie lekko z edytowac i gitara 

Jak edytujesz chiński trainer, jeśli nie masz base?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...