Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść na żaden serwer.

FlyForFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, działają mi wszystkie serwery na jakie tylko wymarzy mi sie wejsc, te z modami i bez, z wyjątkiem jednego, 

po wpisaniu IP, wersja cyfrowa lub literowa, nieważne i próbie wejścia wyskakują mi na zmianę 2 komunikaty

- failed to login invalid session (try restarting your game)     - nawersji 1.7.2

albo

- nie można połączyć z minecraft.net    - na wersji 1.7.9

serwer piszę że mam wchodzić na wersji 1.7.x  czyli chyba każda powinna wchodzi, no nie ? btw próbowałem 3 lauchery,p rzeinstalowałem jave, wyżyciłem całe appdata i sciagalem od nowa i dalej dupa i to samo, ktoś wie ocb ?

16k7y4p.png

Opublikowano

Twórca serwera chyba popełnił jakiś błąd przy tworzeniu serwera. Też miałem taki problem z wejściem na serwer (swój hehe) . Napisz do włąściciela serwera na jaką wersje ma pobrany silnik wtedy pobierz wersje mc zgadzającą się z silnikiem serwera i po problemie :> Mi pomogło :>

Opublikowano

Hmmmm..

Reinstalowałeś MineCrafta?

Może coś nie tak z MineCraft, to mi przychodzi na myśl.

A powiedz mi czy ktoś jest na tym serwerze czy jest ciągle 0.

Lub serwer jest PREMIUM tylko.

Opublikowano

właśnie to jest problem, wyżuciłem całe appdata minecrafta każdego lauchera czyli na dobra sprawe go wyzerowałem, a na serwie jest od 30 do 90 osob ciagne wiec to tylko moj problem, serwer nie jest tylko dla premium :D juz sprawdzalem :D

16k7y4p.png

Opublikowano

Firewall systemowy (zapora) nie blokuje przypadkiem ruchu z i na serwer? wyłącz ją i sprawdź czy dalej występuję ten błąd.;]

Opublikowano

niestety to nie to :/ ale dam like za dobre checi bo pomysł w sumie dobry, kurcze no nie wiem napisałem na głównym forum tamtego serwera post ale też nic nie wiedzą więcej osób ma taki problem nie tylko ja ;/ ktoś jakieś pomysły jeszcze ?

16k7y4p.png

Opublikowano

Egh masz premium? Jeśli tak to czy to jest premium kupione z allegro czy sam kupowałeś kod i aktywowałeś na swoim koncie mc?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Serwer kolegi, czy z jakiejś sieci serwerów?

Możesz także wyłączyć antywirus i dodać wyjątek do zapory sieciowej (firewall)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...