Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz Gtx 260 ?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasilacz właśnie przymocowałem. Na kartę wyciąłem kawałek slotu na dysk i wszystko jest okej. Teraz czekam na adapter i podłączam kartę GTX 260. Co do zasilacza to jestem zadowolony. Pierwszy raz w życiu mam ukojenie dla uszy nigdy takiego komputera cichego nie miałem. Nie mogę się już doczekać czerwca aż zakupię ten komputer za 4000zł. Szczęka mi pewnie opadnie skoro już teraz jestem podjarany tym zasilaczem.. Zasilacz działa tak jakby w ogóle go nie było, a wcześniej ten codegen buczał jak samolot.. A teraz ? Teraz jest piękne ukojenie w ogóle nic nie słychać. Mam nadzieję że zasilacz uciągnie tego gtx 260. Pozdrawiam :D I zasilacz ma dwa PCI-E do karty więc oba te kable się do niej podłączy.

Opublikowano

CB-PS-69BB.jpg

To po lewo na obrazku to jest wtyczka 8pin EPS, którą w połowie możesz rozłączyć i zrobić z niej dwie wtyczki 4pin. I taką właśnie wtyczkę masz w tym Corsairze. A jak masz w płycie głównej coś mocno starszego no to trudno, tego się raczej nie dało przewidzieć.

Co do reszty:

Zakładasz tematy o kupnie komputera już od wiosny tego roku, a teraz piszesz, że będziesz kupował w czerwcu.... Brak mi słów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...