Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Tryb

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę za mała ta jungla jak na 4 osoby (łącznie). Bezmyślne napieprzanie się jest bezsensu i bez frajdy. :P Jak normalnie teraz 3v3 w jungli nie trudno się spotkać z junglerem z przeciwnej drużyny, a co dopiero jakby było tych junglerów x2 więcej... no ale trudno oceniać, jak się w praktyce tego nie zobaczy. :3

Opublikowano

zajebiscie jest :D przynajmniej beka bedzie. rito ten tryb zostawi na tydzien dwa tak jak urf ;)

dlatego bedzie good. rzeznia w uj ;d

Age is just a number :)

Opublikowano

My możemy tylko gdybać, jakby to mogło wyglądać, a w praktyce może wyjść całkiem ciekawie :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zamiast dawać ciągle sezonowe tryby, mogliby zrobić nową mapkę. Ja bym widział coś na wzór Silvershard Mines z WoWa, że oba teamy walczą o punkty zdobywając wagoniki z rudą lub coś ten deseń.

To by było nawet fajne.

Opublikowano

Będzie "My f**kin wolves, report" "Idiot i need this creeps, get f**k out"

Niech oddają urfa, a nie wymyślają.

Opublikowano

Był kiedyś błąd i customy na tej mapie grało się 8vs8, kilku osobom udało się nawet 12vs12, ale ładowanie trwało bardzo długo.

Jak na moje to im więcej, tym lepiej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Od razu ku**a 100 vs 100 może? I jak niby grać na takim okruszku w 12 osób? Na każdej lini gank only, bo jungler na linię i wielki rage, bo nie da się farmić.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Kombinuja nad pierdryliardem nowych modów zamiast przysiąść przy jednym i porządnie doprowadzić go do normalnego użytku (czyli nie 10 dni testu tylko opcja na stałe). Świetny był URF bo tam naprawde można było podskillować sobie mechanike championów. Hexakill na TT to już wogóle porażka, widać że nie mają czego wymyśleć xD

sygnae.jpg

Opublikowano

Mapa będzie naprawdę za mała. Jednak zobaczymy co tego wyjdzie. Na takie tryby pasowałoby jakieś totalnie nowe mapy by były stworzone i przystosowane do każdego rodzaju trybów - inna do URF'a, inna do Wyniesienia itp. to by było naprawdę interesujące ;). No ale nie można jeszcze nic oceniać, może i to będzie coś.

Opublikowano

będzie tak jak na malej sali gra w gale 34osoby, kopanina, zero zgrania, wygrana fartem. Jeżeli już zwiększają liczbę osób to niech dodadz ze respoe się 2x więcej minionow.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Urf i tak lepszy.

Myślę, że nie ma co narzekać, przecież nie musimy grać w tym nowym trybie jeżeli nam się nie podoba. Dobrze, że rito co chwile wprowadza takie tryby, które są odskocznią od golemienia rankedów.

Opublikowano

#grałem

ten tryb taki sobie.

plusy:

- dobre tf'y

- można hexakilla zajebać

minusy:

- mała mapa

- gówno możesz zrobić bo i tak jak ktos picknie siona to jesteś na skilla

- gówno z farmy

Taki tryb słaby. Rito nie postaraliście sie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Przecież o to chodzi, żeby był fun. To nie ma być skillowy tryb, lol.

NO ZAJE*ISTY FUN.  Zobaczymy jak wyjdziesz na Lane i wyrwiesz 20 skilli na japę...

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie rozumiem spiny o to, że za mała mapa, RITO ssie itp...

To nie jest ważny tryb, typowy 4fun więc nie ma co się spinać. Może być ciekawie, zawsze jakiś dodatek ;) Mi się podoba

916741414680034286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...