Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sion Rework

iTheLasVegas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpie że te ulti przejdzie. 8 sekund zapierdzielania i na koncu dmg + knock up AoE? On potrafi z respa na linie przelecieć na swoim ulcie... Przecież to będzie bestia do ganków....

sygnae.jpg

Opublikowano

Powiem tak... Witamy nowego najlepszego junglera, bo to co widziałem przeraża mnie. W pizdutrylion stunów plus ten potężny ult chyba chwilowo najbardziej kozacki. Jedynie co mnie martwi to to, że Azir będzie kontrował ult Siona teraz.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Jakie nerfy? Jaki za mocny? Ludzie, 0 mobilnosci, a jego główny spell zadający DMG jest ładowany. W obecnej mecie będzie j****y w dupe przez wszystkich, i momentalnie wyląduje w gówno tierze. Muszą mu zmienić skillset, albo mete.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Jakie nerfy? Jaki za mocny? Ludzie, 0 mobilnosci, a jego główny spell zadający DMG jest ładowany. W obecnej mecie będzie j****y w dupe przez wszystkich, i momentalnie wyląduje w gówno tierze. Muszą mu zmienić skillset, albo mete.

HAHA :D  Szkoda, że w mecie jest Zilean, Karma czy Nami czyli champy, które dają mov speeda. No ale skoro siedzisz w Onion 5 to nie widujesz takich picków a na suppie masz te swoje blitzcranki i inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...