Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sion Rework

iTheLasVegas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o ja p******e.  AOE STUN, SLOW, DMG o c**j.

TEN ULT. K***a berserk j****y. Będzie grany, banowany wszystko na raz. W końcu będzie mobilny!

e.e.e.e.e.e Ten jego stun to dodatkowo podrzuca? jeśli tak to ja współczuję jak Yasuo+Sion wjedzie :D

Opublikowano

o ja p******e.  AOE STUN, SLOW, DMG o c**j.

TEN ULT. K***a berserk j****y. Będzie grany, banowany wszystko na raz. W końcu będzie mobilny!

e.e.e.e.e.e Ten jego stun to dodatkowo podrzuca? jeśli tak to ja współczuję jak Yasuo+Sion wjedzie :D

W tez podrzuca ;D

Już widze siona gankujacy z topa na mida z ulta 800 moventspeeda

Opublikowano

No patrząc na jego stary wygląd to morda do wymiany ^^. I mogli by mu zrobić skorke sion za zycia przecież pokazali jego twarz. Jak jeszczenie zdechł.

Opublikowano

Sądze, że to może być joke. Pasyw, który leczy jak obecne ulti, a po zabiciu umierasz. Reszta podobnie z tysionc milion dmg, ot moje zdanie. 

A no, wygląda KOZACKO!!!!

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że go dla każdego zabiorą i cena będzie wynosiła 6300. Nie oszukujmy się, że tak by było lepiej. Jakoś nie widzi mi się w każdej grze instalock a tak to chociaż przez chwile się pogra :D

Opublikowano

Uważam tak jak Panowie/Panie Up, skille prze kozackie. Tym stunem to trafię raz na milion jak będzie się ładował 5 sek. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jego ult będzie mieć dobrą synergię z ultem Gnara, oboje wjebią enemy pod ściane bez możliwości ucieczki a na deser Yasuo zultuje i gg. 
Zapowiada się ciekawy rework, już patchuje PBE i sprawdzam co i jak. :P

Opublikowano

Przed chwilą skończyłem nim grać na PBE. Fajna postać. :D
To ulti ma ciekawe, użyłem go i z mida na topa przeleciałem sie w sekunde + zdążyłem walnąć w enemy, jednakże ciężko się tym steruje, bo kamera sie tak dziwne ustawia(coś jakbyś np. w God of War grał xD) i biegnie szybko a jak walniemy w ściane to konczy sie ult

Opublikowano

Ludzie sugerują już, że jest podobny do Garrosha Hellscreama z WoWa ale to ściema.

Dla porównania.

Sion.

Sion_VU_promo_2.jpg

Garrosh Hellscream.

Garrosh_prof.PNG

Bardziej Sion jest podobny do Blackhanda ale z Warlords Of Draenor.

WoDBlackhand_model.jpg

Co do samego Siona. Miazga się szykuje, kupiłem go przedwczoraj, bo coś przeczuwam, że zmienią mu cenę chociaż do 4800 IP.

Opublikowano

O c**j, tak się z*********e zapowiada że do jutra go kupię, nie ma bata.

Opublikowano

Jaki rework? Ja tutaj widzę nowego championa o.O Trochę będe tęsknił za starym sionem :(

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Już dawno gracze chcieli reworka, w końcu się doczekałem, ale i tak pewnie bedzię miał nerfy ;c.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...