Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skinem, prosze o pomoc.

skocius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak. Zrobiłem skina na minershoes.com no i chciałem go wgrać do MC, wgrałem go, wszystko pięknie i ładnie no i wczytuje się tylko głowa, a reszta tułowia, od głowy w dół jest na czarno, zero, kompletnie. Nie ma żadnych kolorów, niczego. Teraz jest coś takiego na minecraft.net ale nie czaje o co z tym chodzi. 

My skin fits with classic Steve skin, i zaraz My skin fits with new Alex skin.

Nie mam pojęcia o co z tym chodzi, zrobiłem sobie po prostu skina, wgrałem go i wczytuje tylko głowę, porady?

Opublikowano

4300114116656871240344.png  - tak wygląda owy skin, nie mam pojęcia co w nim jest złego.

Opublikowano

To jest wszystkim wiadome że  to jest ,  Wina Microsoftu.. Dzisiaj nie działał prawie wszystkim  minecraf't bo jakieś błędy z wejściem na serwer ( po paru godzinach ustąpiło) .. a teraz problem ze skinami.. Polecam poczekać z tym problemem  parę  godzin może ustąpi   ponieważ coś kombinują.. Pozdrawiam ;) 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHardenPro

Jesteś idiotą czy tylko udajesz? Przecież jak on ZMIENIŁ skina na minecraft,net to logiczne, że ma premium. Co do problemu to dzisiaj microsoft wszystko ogarnia, a jak później będzie to samo, to możliwe, że coś w skinie jest źle. Może zrobiłeś w złym rozmiarze/formacie.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...