Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia bez myszki?

msti730

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, przeglądając youtube w poszukiwaniu fajnych filmów z tibi natrafiłem na takie coś

film z przed 7 lat ^^ gościu sobie expi na tombie i nie uzywa myszki a zaznacza stworki da się takie coś zrobić?

Opublikowano

hmm, nwm czy o to chodzi xD bardziej o zaznaczanie targetów, na filmie widać jak zmienia cel bez myszki nwm może bot ale chyba nie

Opublikowano

No to jest właśnie taka mini myszka w klawiaturze, jest ona zazwyczaj w laptopach oraz ma kolor czerwony/brązowy.

Opublikowano

ja właśnie jestem na laptopie ;__; jest tylko z dodatkowych klawiszy to fn 

liknij prawym przyciskiem myszy 
(Classic sterowania na) "Zastosowanie" lub "Otwórz" każdy element , pojemnik lub obiektu (*). Shift + Strzałka w lewo / w prawo Kliknij 
(Classic OFF / ON) "Look" w dowolnym punkcie , obiektu , potwora , NPC lub postaci. KLAWISZE Spacerem (nie ukośnie). NUM KLAWISZE 
(Num Lock) Spacerem (również po przekątnej). SHIFT + NUM klawiszy kursora 
(Num Lock na) Spacerem (również po przekątnej) (*). Klawisz Ctrl + Kursor Zmienić kierunek swojej postaci jest skierowany. Ctrl + Przeprowadzka ułożone elementy Cały stos zostanie przeniesiony na raz. Shift + Przeprowadzka ułożone elementy Będzie poruszać się tylko jeden ułożone pozycji na raz. Alt + strzałka w lewo / w prawo Kliknij 
(Classic OFF / ON) Rozpocząć lub zatrzymać atak do potwora lub postaci. Kliknij prawym przyciskiem myszy 
(Classic sterowania na) Rozpocząć lub zatrzymać atak do potwora lub postaci. (*)

http://tibia.wikia.com/wiki/Hotkeys

takie coś znalazlem ale testuje bo nie działa zaznaczanie

// pisałem przed chwilą z tutem i mi odpisał że w cliencie tibi nie da się zrobić tego, ale za to w cliencie flash już tak :I

chyba że jak włącze classic OFF to wtedy jak przytrzymam lewy alt to moge klikac na potwory hmm więc jeżeli przepisze na hotkey prawy przycisk myszy to powinno zadziałać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...