Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kv1s

𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kv-1s nie będzie czołgiem premium. Patch już wyszedł, więc nawet gdyby to i tak byś nic nie zdziałał. Teraz możesz odkupić albo zmieniony kv-1s, albo kv-85.

Opublikowano

KW-1s jest teraz V tierem, będzie trzeba się postarać żeby wyjść na minus. 

Dokładnie. Teraz to będzie jedna z najlepszych zarabiaczek na tierze. Mobilniejsza wersja kv-1, penetracja w zupełności wystarcza, działko podobne. 

Opublikowano

Nie chciałem tworzyć nowego tematu dlatego piszę tutaj.. a dokładniej chodzi mi o to że o ile mnie pamięć nie myli to jeśli ktoś posiadał KV-1S w garażu to KV-85 miał dostać, tak czy nie ? Posiadałem KV-1S i nadal chciałbym go mieć a muszę wydać ponad 400k na niego żeby go odzyskać, wtf ?

Opublikowano

Nie chciałem tworzyć nowego tematu dlatego piszę tutaj.. a dokładniej chodzi mi o to że o ile mnie pamięć nie myli to jeśli ktoś posiadał KV-1S w garażu to KV-85 miał dostać, tak czy nie ? Posiadałem KV-1S i nadal chciałbym go mieć a muszę wydać ponad 400k na niego żeby go odzyskać, wtf ?

Sprzedaj kv-85 i kup kv-1s.

Opublikowano

To nie tak. Stary KV-1S został osłabiony oraz zmieniono mu nazwę na KV-85. Na V tierze pojawił się nowy czołg, który nazywa się KV-1S.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...