Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor - Problemy :c

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mi się zdaje albo jest to dziwne - Jak miałem laptopa to miałem tam program AMD Catalyst Control Center (processor tam był AMD) teraz mam nowy (tzn, używany) komputer też z processorem AMD i pamiętam że jak miałęm laptop, to był on dwu rdzeniowy teraz ten PC jest trzy rdzeniowy lecz w tym AMD Catalyst na lapku miałem możliwośc zwiększenia lub zmniejszenia mocy processora a raczej dwóch bo był dwu rdzeniowy a w nowym PC mimo że jest trzy rdzeniowy mam możliwość tylko do jednego:

982721411656126924811.jpg

A tutaj procesor:

170541411656126924811.jpg

A tu procesory:

199151411656126924811.jpg

Gry tzn, BF3, CS:GO i programy włączają mi się nawet długo tzn, ładują mi się a już nie wspomnę o BFie, FPS'y są okej bo grafiki mam 1GB i gram na Ultra-Średnie (zmieszane) ale strasznie mnie irytuje kiedy mi się przeglądarka włącza długo, lub steam itp... samo w sobie ładnie szybko działa. Jest też możliwe że jest coś nie tak z RAM'em? pisałem wcześniej temat zaraz dodam link

BTW, nie piszcie że PC jest !@#!@# kupiłem go za małe pieniądze bo na pewno jest lepszy od tamtego lapka :P

//Temat do RAM'u - http://www.mpcforum.pl/topic/1289388-komputer-ram/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...