Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Ball: Xenoverse - Pierwsza gra na PC.

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróżbita xD.

Jak za 9,99$ ma być jedna postać to ja podziękuje.

Mogli by tam wstawić do zestawiku przynajmniej jeszcze Majin Vegete.

Podoba mi się to że w Hero Mode można zmienić "rase"

Opublikowano

Wróżbita xD.

Jak za 9,99$ ma być jedna postać to ja podziękuje.

Mogli by tam wstawić do zestawiku przynajmniej jeszcze Majin Vegete.

Podoba mi się to że w Hero Mode można zmienić "rase"

DLC Pack 1 (available in March 2015): 3 playable characters (Goku GT, Pan and Trunks GT), 4 Time Patrol Quests, 12 Quests, 15 Special Moves for the players' avatars and 5 new costumes.

Zawartość pierwszego DLC za 10 euro

Wszystko już jest w plikach, więc pewnie ludzie będą płacili za to samo 2 razy.

Vegeta SSJ4 tylko jako pre-order, prawdopodobnie po premierze będzie dostępny tylko w sklepie razor/skidrow xD

Można to już 'u nas' zakupić? :D

Warto?;>

Będzie 27 na steam.

W grze nie ma transformacji, trybu treningowego, jest narzucony limit 3 minut na bitwę, nie ma możliwości wyboru poziomu trudności w kampanii ani w zwykłych potyczkach.

Ładowanie energii, to super atak, a nie coś normalnego. Co za tym idzie mało kto może ładować energię.

Saiyanie nie mają ogonów, a "transformacja" w ssj, to jedynie zmiana koloru włosów - lenistwo poziom max.

SSJ, to nie transformacja tylko ultimate atak, który trwa kilka sekund.

Brak wielu postaci. Większość ataków zwyczajnie nie trafia, zmienione nazwy ataków, movesety nie pasujące do postaci i jakby mi się chciało, to jeszcze bym coś wyszukał.

Za plus można uznać nową historię i być może możliwość grania online xD

Po tym co widziałem na nagraniach nie poleciłbym tej gry. Może po tym jak zagram, to zmienię zdanie, ale wątpię.

Powyższa opinia jest oparta tylko na filmach z yt i streamach, więc nie należy zbytnio się nią sugerować.

To się rozpisałem :D

s2c77Oa.png

Opublikowano

DLC Pack 1 (available in March 2015): 3 playable characters (Goku GT, Pan and Trunks GT), 4 Time Patrol Quests, 12 Quests, 15 Special Moves for the players' avatars and 5 new costumes.
Zawartość pierwszego DLC za 10 euro

Wszystko już jest w plikach, więc pewnie ludzie będą płacili za to samo 2 razy.

Vegeta SSJ4 tylko jako pre-order, prawdopodobnie po premierze będzie dostępny tylko w sklepie razor/skidrow xD

Będzie 27 na steam.

W grze nie ma transformacji, trybu treningowego, jest narzucony limit 3 minut na bitwę, nie ma możliwości wyboru poziomu trudności w kampanii ani w zwykłych potyczkach.

Ładowanie energii, to super atak, a nie coś normalnego. Co za tym idzie mało kto może ładować energię.

Saiyanie nie mają ogonów, a "transformacja" w ssj, to jedynie zmiana koloru włosów - lenistwo poziom max.

SSJ, to nie transformacja tylko ultimate atak, który trwa kilka sekund.

Brak wielu postaci. Większość ataków zwyczajnie nie trafia, zmienione nazwy ataków, movesety nie pasujące do postaci i jakby mi się chciało, to jeszcze bym coś wyszukał.

Za plus można uznać nową historię i być może możliwość grania online xD

Po tym co widziałem na nagraniach nie poleciłbym tej gry. Może po tym jak zagram, to zmienię zdanie, ale wątpię.

Powyższa opinia jest oparta tylko na filmach z yt i streamach, więc nie należy zbytnio się nią sugerować.

To się rozpisałem :D

Czyli wychodzi na to, że będzie to g****o po całości... Cóż zobaczy się. :D I tak pewnie poczekam na pirata przed zakupem, bo sam też jestem dość negatywnie nastawiony do tej gry.
Opublikowano

Jak mówiłem wcześniej. Jestem wielkim fanem Naruto itp.... ale patrząc na te gameplaye z najnowszego Xenoverse mam ochotę zagrać, no ale nie da się ocenić gry patrząc jak ktoś gra tylko. Jakby nie było fanem Dragon-a też jestem (nie lubię piracić ale może na godzinę pobiorę, pogram żeby zobaczyć jak to wygląda a później, kiedyś może kupię) Raging Blast 2 był dla mnie najlepszy. 

Podoba mi się kreator postaci w tej najnowszej części. Combo, ataki już trochę mniej xD

Opublikowano

Full detale na pc.

Jakby ktoś chciał jakiegoś screena albo jakieś info, to coś tam mogę powiedzieć.

Ps. Ale piękność sobie stworzyłem xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

No więc jak wrażenia z gry? Kupił ktoś z Was? Czekam na opinie ;)

Opublikowano

Jak dla mnie gra jest sztucznie wydłużona.

Szansa na to, że cokolwiek wypadnie albo ktoś się pojawi lub coś się stanie jest tak niska, że każdy quest trzeba robić po pisiont razy, to może zdobędziesz ubiór/skill, który chcesz.

Mentorzy pojawiają się losowo, a na każdy kolejny trening trzeba czekać kij wie ile czasu. Przeskoki w poziomie trudności są śmieszne. W jednym queście Vegeta praktycznie się nie rusza, a w kolejnym zmienia się kolejno w ssj i ssj2 i spamuje atakami. ( Jeden z wielu przykładów )

Trzeba mieć anielską cierpliwość do tej gry.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Tak mówisz? hmm. Dzięki za info, przyda się :D Będę miał jakiś obraz sytuacji a kiedyś jak będę miał więcej kasy a gra trochę stanieje to może wtedy kupię :)

Teraz bardziej czekam na Naruto ale rozmowy nie na ten temat 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...