Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia auto

mattii9221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i dobrze, że nie ma. TA to największe gówno z jakiego można korzystać. Radze Ci zmienić bota bo delete wyłapiesz. 

graphic.png

Opublikowano

i dobrze, że nie ma. TA to największe gówno z jakiego można korzystać. Radze Ci zmienić bota bo delete wyłapiesz. 

Chciałbym, gdybym umiał grac na innych botach ;)

Opublikowano

Chciałbym, gdybym umiał grac na innych botach ;)

A co to za problem poczytać parę poradników, poświęcić 20 minut na ogarnięcie i już. A jak było z TA? Przecież nie od razu wiedziałeś, jak się nim posługiwać :O

Opublikowano

Nie chodzi o to, xenobot działał mi do momentu kiedy byl update tibii, pobralem najnowszego bota z patchem i wyskakuje mi ,, Attempting to reach Xenobot server, please wait" po jakims czasie bot sie wyłącza i koniec .. 

Wyrzuć hosts.ics na pulpit>Włącz xenosuite.exe>Przenieś hosts.ics z powrotem na swoje miejsce

Po problemie.

Opublikowano

Windbot też jest w miarę prosty, pobierasz gotowe skrypt i lecisz, tylko musisz pozmieniać parę rzeczy ale to nawet jak ja byłem zielony to ogarnąłem temat i potrafiłem to zrobić i wierze, że ty też dasz rade.

graphic.png

Opublikowano

Windbot też jest w miarę prosty, pobierasz gotowe skrypt i lecisz, tylko musisz pozmieniać parę rzeczy ale to nawet jak ja byłem zielony to ogarnąłem temat i potrafiłem to zrobić i wierze, że ty też dasz rade.

Wątpię, że chce płatnego, zresztą połowa osób tutaj woli crackować ;/.

Jak wywale hosts,ics na pulpit i dam spowrotem to w xenosuite wyskakuje mi error

Masz wywalić hosts.ics, włączyćxenosuite i dopiero z powrotem przenieś hosts.ics na swoje miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...