Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran po włączeniu gry

SamNieWieszKto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam problem. Otóż, mój brat, gdy grał na PS3, gra mu się zawiesiła, i odłączył konsole od prądu, po czym znów podłączył. Gdy włączył PlayStation, wyskoczyło mu okno, że pliki mogą być uszkodzone, i że trzeba je sprawdzić, i jeżeli będą uszkodzone, to będą się naprawiać 2-3 godziny. Brat nacisnął "Ok". Po naciśnięciu nic się nie działo. Czarny ekran. Czekał, i czekał... I dalej nic. Gdy odłączył konsole znów od prądu, podłączył i włączył, wyskoczyło to samo okno, tyle, że tym razem wcisnął "Anuluj". PS3 działało dobrze. Można było się zalogować, menu sprawnie chodziło. Gdy brat włączył jakąkolwiek grę - Gra się włączała, tylko, że po włączeniu pojawił się czarny ekran, i dalej... Nic.

Proszę o szybką pomoc!

Pozdrawiam, SamNieWieszKto

Możesz dodać mnie na PSN.

↓  Tu           mój 

↓       masz       nick

Zombek_Z_Budyniu.png

Opublikowano

W prawdzie, PS3 "naprawiło się" po zastosowaniu tylko 3 opcji, ale i tak pomogło! Wielkie dzięki! :)

Możesz dodać mnie na PSN.

↓  Tu           mój 

↓       masz       nick

Zombek_Z_Budyniu.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Siemka zrobiłem to co napisałeś wyżej... piszę ponieważ widzę że jesteś online... Mam ten problem zrobiłem punkt 3 i 4 i dalej to samo...

Dodam że wyświetlany obraz mam na 1080i nwm czy od tego zależy! proszę o pomoc! :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...