Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor -Hooltras (EG)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam w 100%

Sumienny, profesjonalny, uczciwy, dorosły oraz zaangażowany w tym co robi :) Nie bawi się i nie piórkuje, podchodzi bardzo profesjonalnie, chętnie pomaga :) 

Rozmowa na poziomie jak i jego hosting.

Jeszcze raz polecam oraz pozdrawiam _venoms_

Opublikowano

Polecam, grałem na kilku serwerach i działały bez zarzutu. Obecnie czekam na nexusa. :)

@Savien Dlaczego napisałeś dwa posty o podobnej treści?

Opublikowano
-Serwer na Source lub w ostateczności game34k ale mocno rozbudowany

A game40k pofixowane sie załapuje? ;>

Ps

Wiele osób mnie przed tobą przestrzegało, albowiem ponoć maszyny masz nie stabilne.

Tak chodzi tu o flourine i tą całą zgraje, jak to z tym jest?

Opublikowano

-Serwer na Source lub w ostateczności game34k ale mocno rozbudowany

A game40k pofixowane sie załapuje? ;>

Ps

Wiele osób mnie przed tobą przestrzegało, albowiem ponoć maszyny masz nie stabilne.
Tak chodzi tu o flourine i tą całą zgraje, jak to z tym jest?

Słabe maszyny? Invoria niegdyś był najlepszym serwerem easy w polsce, z  1.5k graczami online. I serwer ani razu nie padł.

Ręcze za hooltrasa  i przemówie mu do rozumu żeby z tobą nie współpracował bo zmarnuje tylko czas z tobą.

(Większość sponsorów znam) Więc postaram się by nikt cię nie sponsorował bo twój serwer i tak skończy po paru h swoją przygodę.

Nie pozdrawiam.

Co do tematu.

Polecam każdemu kto zabiera się za projekt poważnie, najlepszy sponsor na rynku.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Słabe maszyny? Invoria niegdyś był najlepszym serwerem easy w polsce, z  1.5k graczami online. I serwer ani razu nie padł.

Ręcze za hooltrasa  i przemówie mu do rozumu żeby z tobą nie współpracował bo zmarnuje tylko czas z tobą.

(Większość sponsorów znam) Więc postaram się by nikt cię nie sponsorował bo twój serwer i tak skończy po paru h swoją przygodę.

Nie pozdrawiam.

Co do tematu.

Polecam każdemu kto zabiera się za projekt poważnie, najlepszy sponsor na rynku.

Invora "Była" jednym z lepszych serwerów, teraz powoli upada, tam gra teraz 500 osób i dnia na dzień ta liczba spada. Poza tym startuje invoria s2. 

Hooltrasa polecam, dobry chłop z niego ;) 

xD 

Opublikowano

Polecam Hooltrasa, zaufana oraz bardzo dobrze znana osoba z sponsoringów Metina.

Masz serwer dobry? skończony? Pisz do niego na pewno cię zasponoruję odpowiednio.

87185572616840801584.png

Serwer Easy/Medium start już 17/24 października !

Opublikowano

Nie pozdrawiam.

Co do tematu.

To ty chyba nie wiesz jakie cyrki na invori się działy. Kogo serwer nie przetrwa Kazdarku to się okaże. Poza tym ja sponsora nie szukam, pytanie po prostu zadałem.

Opublikowano

To ty chyba nie wiesz jakie cyrki na invori się działy. Kogo serwer nie przetrwa Kazdarku to się okaże. Poza tym ja sponsora nie szukam, pytanie po prostu zadałem.

Co ty mi z jakimś kazdarem cymbale ciągle wyjeżdzasz chyba nie wiesz z kim piszesz ciule.

Hahahahaha :D Na pewno twój, jak pozostałe twoje serwery marne.

@Jeszce raz polecam hoolka ;)

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...