Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu gracie w MC ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam z ciekawości , ponieważ ja akurat kiedyś grałem w mc , ale teraz jak wydoroślałem to nie wiem jak w to można grać.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem pytania, gramy bo lubimy. Ja osobiście gram jedynie na multiplayerze na serwerach minigier, teraz zwłaszcza premium. Na singleplayer bawię się command blockami budując mapę. Dzisiejsze pluginy do multiplayer są naprawdę niezłe. Możesz w minecraftcie zagrać we wszystko, od pacmana, węża po strzelanki, apokalipsy zombie. Długo by wymieniać.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Ja tam gram tylko dlatego aby wykorzystać swój talent budowlany. :P

Opublikowano

Czemu ciągnie graczy do tej gry?

Graczy ciągnie  do tej gry ponieważ , jest POPULARNA gra wiele osób ,  zawiera   wiele opcji budowania sam nieraz wchodzę sobie pobudować z nudów ;)

Opublikowano

To jest bardzo proste kolego, ludzie się uzależniają i każdy kto grał i będzie grał w tą grę to lubi. Tak samo jak dzieci,dorosłych i dziadków ciągnie do wowa albo lola? To działa na tej samej zasadzie, więc takie pytanie według mnie są bezsensu ponieważ chyba każdy wie dobrze czemu tak jest? No ale jeżeli chcesz wiedzieć to proszę bardzo ;) 

Ps. Może przesadziłem z tym uzależnianiem, gramy w to bo to lubimy i szukamy czegoś aby zabić czas. Wcale nie musimy być uzależnieni aby grać ;) 

Kappa.

Opublikowano

na pindole jeżeli wydoroślałej to równie dobrze możesz grać teraz w pokemony ...

Minecraft to gra jak każda inna jedni jej nie lubie inni nie to , że ma taką grafe czy coś to nie znaczy , że jest przeznaczona dla dzieci ..

wiesz podam ci taki przykład .

przychodzisz zestrsowany ze szkoły/roboty  i chcesz pograć - odstresować się - no to chyba nie pograsz Dark Souls czy Cod'a ale to chyba już kwestia gustu ...

mam tylko jedno do powiedzenia- wk*ia mnie już taki pogląd , że MC jest dla dzieci  dziwne bo w CS:GO czy L4D2 też jest mnóstwo dzieci mimo , że oznaczenie wiekowe wskazuje że to nie dla nich.

a w Nether'rze też jest mnóstwo dzieci ale gra nie jest tylko dla nich.

mam nadzieje , że wiesz o co mi chodzi .. -.-

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Ta gra z sandboxów jest najlepsza, a inne typu garrys mod nie są takie same i nieco skomplikowane nie tak jak mc. Poza tym to gra jak każda inna czemu kierujesz post tylko do mc i to jest bez sensu. Czemu grasz np. W dote? Albo w cs:go albo w tf2? Bo lubię i gra mi się podoba.

Ps ile masz lat że "wydoroślałeś"?

16 jak w profilu?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Minicraft = Gimbcraft

Ja grałem w to tylko pare razy jeszcze za czasu gimnazjum :)

jak chodziłem na wagary to wbijaliśmy się do świetlicy szkolej na kompy

a tam na tych szrotach był tylko Majkraft i jakieś standardowki (( pasjansy, kierki, chuje-muje dzikie węże ))

więc musiałem grać w minicrafta przez 7h :D

jak dla mnie to ta gra nie wciaga wgl

ale podejrzewam że noł lajfy grają w to dlatego że ta gra szybko zabija czas :)

1.Budzisz się

2.Idziesz do szkoły, siedzisz na lekcji i myślisz co tu zbudować"

3.Wracasz ze szkoly

4. w locie jesz obiad

5. napierdalasz w majkrafta

6. idziesz spać

i to jest całodobowy plan życia noł lajfa

Opublikowano

Nie gram, kiedyś fajnie się grało, ale teraz jest za dużo dzieci i to psuje klimat.

Opublikowano

Hmm,ja gram tylko wtedy kiedy mi się nudzi na serwerach minigames,ponieważ są fajne tryby ;)

Minecraft zepsuł nie przez wersje,ale przez graczy.

Wymyślają jakieś nowe hacki,macra,tripple i inne....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...