Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elverion.pl [Dedyk] [Hard]

ElverioNiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Serwer 0 nowości.

Game 34k bez liba na PT :)

0 nowości...

Polecam ze względu na Ramzeska i Loterixa bardzo spoko ekipka :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Troszkę wieje starością, nic ciekawego i nowego tu nie ma. Głupie 4 sloty w eq cokolwiek co by przykuło uwagę. Niestety tutaj takiego czegoś nie ma.

Ino tak czy siak powodzenia życzę na starcie! :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

No to już zapowiada się drugi serwer HARD na weekend, lecz tu jest więcej ''napisane'' 

Jakby mało ''hardów'' było.. 1 miesiąc nawet mniej i serwer zniknie, nie widzę tu przyszłości.

Nie polecam, każdy teraz czeka na EASY, bo jest szkoła i nikt za dużo czasu nie ma, żeby nakur.. 1 lvl całą noc, nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Może by dodać jakieś skrzynki serwerowe które będą lecieć z metinów lub bossów/mini bossów albo od 40 lvl z każdego potwora.

Opublikowano

ja zagram na 100% tylko kilka pytan które nie znalazłem w prezentacji

1. medale mozna oddawać/czytać bez limitu czy np co 1h ?

2.skąd dropne rade i egzo jak wogóle są

3. po ile ku wypada ze skrzynek

4. skąd bronie na 30lvl

narazie to wszystkie moje pytania

Opublikowano

Serwer może i ma dosyć fajną grafikę, ale jest nudny :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Może by dodać jakieś skrzynki serwerowe które będą lecieć z metinów lub bossów/mini bossów albo od 40 lvl z każdego potwora.

Skrzynie serwerowe jak najbardziej zostaną dodane jeszcze przed startem a prezentacja zostanie uzupełniona.

ja zagram na 100% tylko kilka pytan które nie znalazłem w prezentacji

1. medale mozna oddawać/czytać bez limitu czy np co 1h ?

2.skąd dropne rade i egzo jak wogóle są

3. po ile ku wypada ze skrzynek

4. skąd bronie na 30lvl

narazie to wszystkie moje pytania

1. Medale możemy czytać co 1 godzinę.

2. Rady i Egzo dropią z metinów oraz z przewidywanych Skrzyń Serwerowych.

3. Wypada 1 Ku ze skrzyni ale dropi ona z wszystkich mobów.

4. Bronie na 30lvl z Best Kapitana.

Opublikowano

Serwer 0 nowości.

Game 34k bez liba na PT :)

0 nowości...

Polecam ze względu na Ramzeska i Loterixa bardzo spoko ekipka :)

Troszkę wieje starością, nic ciekawego i nowego tu nie ma. Głupie 4 sloty w eq cokolwiek co by przykuło uwagę. Niestety tutaj takiego czegoś nie ma.

Ino tak czy siak powodzenia życzę na starcie! :)

Dla was to już każdy serwer co wyjdzie będzie śmierdzieć starością i brak nowością tak to właśnie jest jak otworzą milion serwerów easy gdzie jest napakowane milion śmiecia pobugowanego itd. Kiedyś się nie narzekało była tylko grota stalka syrek i się śmigalo po m1 pvp albo expiło nikt nie narzekał tylko grali,a to że nie ma nowości to tylko dla Ciebie po za tym to hard serwer to może dla Ciebie niech od razu niech dadzą ripa 1 lvl w m1 na hita aby go dednąć a drop na pół mapy...

Nie zagram bo skończyłem z metinem chyba na jakiś czas,ale życzę powodzenia i polecam.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Hm, ... Zastanawiam się co napisać.

Może i powolutku.

Kolejny wiejący serwer nudą, nic nowego. A co do Grafiki, już gdzieś taką widziałem.

Opublikowano

Skrzynia została dodana a prezentacja odświeżona :)

Opublikowano

Tak teraz myślę... i wydaje mi się,że coś starego może się przydać raz na jakiś czas...

Co nie zmienia faktu,że dungi to podstawa ^^

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

same jasnowidzy -,- serwer nie wysyartowal i już wiedzą że totalne dno + wiedzą ile graczy będzie poczekajcie do startu a wtedy oceniajcie ja zagram bo nie ma żadnego fajnego harda na którym mógł bym zostać na dłużej

Opublikowano

same jasnowidzy -,- serwer nie wysyartowal i już wiedzą że totalne dno + wiedzą ile graczy będzie poczekajcie do startu a wtedy oceniajcie ja zagram bo nie ma żadnego fajnego harda na którym mógł bym zostać na dłużej

Masz rację co do jasnowidzów ale przeważnie tak jest :)

Opublikowano

Ładna grafika, wszystko dobrze opisane, ale nie ma za dużo nowości. Na serwerach hard powinno ich być sporo, żeby gracze się nie zanudzili samym expieniem.

Neutral.

Opublikowano

Ładna grafika, wszystko dobrze opisane, ale nie ma za dużo nowości. Na serwerach hard powinno ich być sporo, żeby gracze się nie zanudzili samym expieniem.

Neutral.

Właśnie nie chcieliśmy przesadzać z nowościami bo na początku planowaliśmy klimat starego PL ale masz rację że w dzisiejszych "czasach" serwer bez nowości to nuda dlatego będziemy starać się systematycznie dodawać jakieś małe nowości. Możecie składać swoje propozycje odnoście co można dodać. Jak na razie planujemy dodanie broni do expa na 85 poziom.

Opublikowano

ja jestem za tym by był klimat starego pla bez jakiś większych nowości bo wtedy medium się z niego zrobi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...