Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klany itd ?

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha Despero, osoba która się szwenda po zagranicznych klanach, bo tutaj go nikt nie lubi. Nie znam osoby, która by się wypowiadała pozytywnie na twój temat. Myślisz, że każdy polski dobry gracz to cziter i jeśli z Tobą wygrywa to już na 100% hacker. Wg. Ciebie tylko zagraniczni, potrafią grać uczciwie i są super. Ze swoich obserwacji zauważyłem, że osoby, które najwięcej płaczą, że ktoś ma wspomagacze, same ich używają. Proszę, przestań wszystkich obrażać, bo robisz się już nudny. Też Cie mogę wyzywać od hakerów, ale jaki to ma sens, jeśli nie mogę Ci tego udowodnić. Więc przestań siać kłamstwa na innych graczy, jak nie masz dowodów, że grają na wspomagaczach. Wszystko co o tobie słyszałem okazuje się prawdą, że siedzisz z graczami, rozmawiacie, wszystko jest ok, a po jakimś czasie wszystkich, z którymi miałeś styczność obrażasz i kompromitujesz. To tylko gra, więc zażyj trochę życia.

Świetne wypracowanie. Wiesz jak bardzo SRAM, dosłownie SRAM na opinie ludzi z MH, BF POLSKA, KS, PT i DOA ? Mam na to tak wywalone jak na zeszłoroczny śnieg. ;) Gdybym chciał, odnosiłbym się inaczej do tych osób, dbałbym o reputacje wśród polskich graczy, ale mam na to wywalone. Przebywam tak z 10-15 graczami z Polski i z nimi utrzymuje dobry kontakt. Jakoś nie wydaje mi się, żeby ktoś był lepszy ode mnie z tych graczy co wymieniłeś. Na to, że Hacker (Assimus) miał macro mam dowód. Co do Gringo to każdy wie jak jest, nigdy nic nie nagrał, bo się boi ; ) Ja jakoś nie bałem się nagrać video i opublikować. Więc mi możesz udowodnić tyle co nic. Widziałem też jak grają Pyro i Gryf. WIęc podtrzymuje swoją opinię o nich. I wolę być w zagranicznym klanie i rozmawiać z osobami z zagranicy, są zdecydowanie lepsi jak polscy, którzy używają ts3 ;) I mam zdecydowanie lepszą opinię u nich, więc ? :) Sam tak wybrałem, to moja osobista sprawa ; ) Rozmawiałem z wieloma osobami, niekoniecznie większość lubiłem, ale skoro byłem z nimi w klanie to jakoś musiałem je znosić. I moje życie towarzyskie jest bardziej owocne niż Twoje, tyle w temacie, pozdrawiam Ciebie i Twoje DoA, miło Was było przed chwilą zjechać na Basrze ; )

Opublikowano

Ja wiem, że jestem noskillem. Raz mam 30/3 a raz 12/12 Zależnie od niedojebania mózgowego. A to, że strzela na dalekie nie jest wytłumaczeniem, że ma celność 18%. Ja strzelam z MTARA na 140m i trafiam 4 na 3 pociski. To nie film, w którym strzelają ze swoich nieskończonych magazynków na 300m, wywalą 100 pocisków, trafią 5, zabiją wroga i są bohaterami narodowymi. Tutaj na dalekie trzeba umieć strzelać, po 1, 2 pociskach A nie jebjebjebjebjebpizdpizdrataratarataratapizdupizdu o k***a! Trafiłem go raz! hahahaha ale jestem dobry.

AHAHA ŚMIECHŁEM xD

Opublikowano

Po 1 to nikogo nie wymieniłem z graczy, tylko Ty. Jeśli uważasz, że Pyro ma hacki to chyba nie widziałeś jego filmików. A co do KS to mam ich gdzieś, ale by Gringo coś miał to mi się nie wydaje. Po prostu jest od Ciebie lepszy i to Cie zżera. A niby czemu twierdzisz, że twoje życie towarzyskie jest bardziej owocne, niż moje jak mnie nie znasz? Znów obrażasz ludzi bez jakichkolwiek podstaw, więc pozdro.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Po 1 to nikogo nie wymieniłem z graczy, tylko Ty. Jeśli uważasz, że Pyro ma hacki to chyba nie widziałeś jego filmików. A co do KS to mam ich gdzieś, ale by Gringo coś miał to mi się nie wydaje. Po prostu jest od Ciebie lepszy i to Cie zżera. A niby czemu twierdzisz, że twoje życie towarzyskie jest bardziej owocne, niż moje jak mnie nie znasz? Znów obrażasz ludzi bez jakichkolwiek podstaw, więc pozdro.

Pamiętam jak grał jako DG Pyro, nie nagrywał wtedy ;) Na jego filmikach sa podejrzane akcje, pytałem paru osób i przyznali mi racje. ;)

Pewnie, jest lepszy. Jakoś jak graliśmy to mnie nigdy nie jechał, więc wątpię. Niech nagra jak niby"jedzie" ludzi, jeszcze nie grałeś jak zaczynał cheatować, większość ludzi z byłego już MH Ci potwierdzi to ;)

Cóż, sam się przypieprzyłeś do mojego życia, ja chociaż nie spędziłem wakacji przy głupiej grze i robię to w wolnych chwilach w dużym umiarze, więc nie rozumiem na jakiej podstawie Ty oceniasz moje życie . ;) 

No widzisz, taka już ma natura, pozdro. 

P.S. jest takie coś jak kliknięcie lubie to na mpcforum, gdybym nie miał racji, gdyby inni tak nie uważali lub podobnie to by nie lajkowali. Ale to tylko drobiazg. Napisałem opinię o DoA, mam ku temu prawo, moja opinia jest obiektywna i prawdziwa.

Opublikowano

Pamiętam jak grał jako DG Pyro, nie nagrywał wtedy ;) Na jego filmikach sa podejrzane akcje, pytałem paru osób i przyznali mi racje. ;)

Pewnie, jest lepszy. Jakoś jak graliśmy to mnie nigdy nie jechał, więc wątpię. Niech nagra jak niby"jedzie" ludzi, jeszcze nie grałeś jak zaczynał cheatować, większość ludzi z byłego już MH Ci potwierdzi to ;)

Cóż, sam się przypieprzyłeś do mojego życia, ja chociaż nie spędziłem wakacji przy głupiej grze i robię to w wolnych chwilach w dużym umiarze, więc nie rozumiem na jakiej podstawie Ty oceniasz moje życie . ;)

No widzisz, taka już ma natura, pozdro. 

P.S. jest takie coś jak kliknięcie lubie to na mpcforum, gdybym nie miał racji, gdyby inni tak nie uważali lub podobnie to by nie lajkowali. Ale to tylko drobiazg. Napisałem opinię o DoA, mam ku temu prawo, moja opinia jest obiektywna i prawdziwa.

Podejrzane akcje? Daj czysty dowód, że oszukuje. Twoje "podejrzane akcje" biorą się pewnie z różnego klatkowania, lagów i ścin. Dla Twojej wiadomości nie gram już 3 miesiące w tą grę i zajmuję się całkiem innymi sprawami.

Jeśli mówisz, że Twoja opinia jest prawdziwa, to gdzie masz dowody? Gdzie masz dowody, że obecni członkowie grają na wspomagaczach? Twoje dowody to jedynie podejrzenia.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Dobra nie drapać się tu..... dodam od siebie, że Ziembol i despero.... dwa największe cfaniaki :) Despero ma zawsze coś "mądrego" do powiedzenia....a ziembol no gdyby nie jego aek +3 to by nie wiedział co się dzieje :P

x

Opublikowano

Dobra nie drapać się tu..... dodam od siebie, że Ziembol i despero.... dwa największe cfaniaki :) Despero ma zawsze coś "mądrego" do powiedzenia....a ziembol no gdyby nie jego aek +3 to by nie wiedział co się dzieje :P

Mam zaczac plakac ? :) wiem, ze mnie nie lubisz ;) nie musze madrze gadac, grunt by szczerze i prawde ;)

Opublikowano

yoooo nikt nie pisze , że Cie nie lubię :) często czytam czat jak pociskasz "kolesi" na owym czacie i tam zawsze przychodzi mi do głowy.... "co za cfaniaczek.... zdesperowany ;) " czyli bez nerwacji.... spotkamy się na wojnie - mapie :P

Pamiętaj NIE_MA_LIPY_:)))

:P

x

Opublikowano

DoA właśnie się zastanawiałem co to za pseudo klan, bo kilka razy miałem styczność z jego "członkami".

1

kkb5fWc.png?1

2

RCSGgLI.png?1

3

l5VCgoc.jpg?1

Nie chciało mi się wszystkich wypowiedzi wstawiać, wybrałem te najlepsze radze unikać tego "klanu".

spokojnie ja jestem rekrutem w DoA i wiem jak jest ten typo juz nie nalezy do tego klanu i to nie jest jego konto tylko kolegi ktore mial mu sprzedac i tzw velter mu to konto zajebal. A w skrucie dobry clan polecam.

Opublikowano

Despero naprawde, naprawde szacun, że "próbujesz" walczyć z polskimi cziterskimi klanami poprzez psucie im reputacji, szacun jako osoba która nakłaniała i wpierdoliła połowe OFFa za statspadding przy tym samego siebie pod nickiem endymionspring i poszedł przeskakiwać z kwiatka na kwiatek zaczynąc od MH. Ja też potrafie SRAĆ na takich jak ty, ludzi fałszywych, dwulicowych. A i my nie wyrzucamy cb z serwera za skilla tylko dlatego że cie nietolerujemy... proste. Próbowałem jakoś załagodzić/pogodzić się gdy byłeś w VT troche za pośrednictwem nerevara ponieważ tylko z nim dało sie normalnie gadać, ale po jakimś czasie zrozumiałem że takich typków jak ty trzeba sie jedynie trzymać z daleka bo tylko smród zostaje po tym jak srali i wtedy nawet briss nie pomoże. Chyba sam opłace ten autobus....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...