Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klany itd ?

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są klany jak w każdej grze. Nie przyjmą Cię, bo tam grają pro gracze i nawet o tym nie myśl.

Opublikowano

Uwierz. 19% celności to nie są dobre staty. Mnie przy 30-40 nie chcieli przyjąć mimo stat 40/4 i 13k expa. K/D 1.68 to również... syf? Ja mam 2.28 i wiem, że jestem do niczego. 3.0+ można zacząć mówić o skillu.

Popatrz na moje postacie 

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2827303986/839721335#

Aby być w dobrym klanie i być w nim szanowanym musisz mieć lepsze.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tak nawiasem co ma celnosc do skila ? Dużo razy strzelam z bardzo dalekiego dystansu wiec ?... W dodatku jedna broń celniejsza drugie mniej 

Opublikowano

Ahmed, nie pier... gadaj glupot. Każdy moze spróbować dołączyć do klanu. Tak kozaczysz swoimi statami, a nie powiem kto kiedys sam wyzywal siebie od debili, noskilli itp...

Opublikowano

Co do clanu Mh już go nie ma... się rozleciał.

A co do celności co z tego,że ma się 30-40% liczy się też jakość tych killi jak i osobowość gracza.

Opublikowano

Ja wiem, że jestem noskillem. Raz mam 30/3 a raz 12/12 Zależnie od niedojebania mózgowego. A to, że strzela na dalekie nie jest wytłumaczeniem, że ma celność 18%. Ja strzelam z MTARA na 140m i trafiam 4 na 3 pociski. To nie film, w którym strzelają ze swoich nieskończonych magazynków na 300m, wywalą 100 pocisków, trafią 5, zabiją wroga i są bohaterami narodowymi. Tutaj na dalekie trzeba umieć strzelać, po 1, 2 pociskach A nie jebjebjebjebjebpizdpizdrataratarataratapizdupizdu o k***a! Trafiłem go raz! hahahaha ale jestem dobry.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja wiem, że jestem noskillem. Raz mam 30/3 a raz 12/12 Zależnie od niedojebania mózgowego. A to, że strzela na dalekie nie jest wytłumaczeniem, że ma celność 18%. Ja strzelam z MTARA na 140m i trafiam 4 na 3 pociski. To nie film, w którym strzelają ze swoich nieskończonych magazynków na 300m, wywalą 100 pocisków, trafią 5, zabiją wroga i są bohaterami narodowymi. Tutaj na dalekie trzeba umieć strzelać, po 1, 2 pociskach A nie jebjebjebjebjebpizdpizdrataratarataratapizdupizdu o k***a! Trafiłem go raz! hahahaha ale jestem dobry.

Oscara za efekty dźwiękowe otrzymuje  :P

Działające polskie klany z tego co wiem to PT I KS, polecam zajrzeć na oficjalne forum BFP4F w dział pt. "Clans" jest tam sporo informacji o rekrutujących klanach.

Opublikowano

^.- NO sory jeśli o mnie chodzi to strzelam seryjkami lub pojedynczo na dalekie dystanse a nie jak Rambo 

Opublikowano

^.- NO sory jeśli o mnie chodzi to strzelam seryjkami lub pojedynczo na dalekie dystanse a nie jak Rambo

Bo nie masz dobrych dodatków i strzelasz na daleki broniami, które nie są na daleki

Opublikowano

nie no ale klany nie tylko biorą pod uwagę k/d celność, ale na pewno wiek, możliwość komunikacji, ogólny ogar. Według mnie puki nie wbijesz z 20 lvl to nie masz co się bawić w szukanie klanu. Poza tym k/d ratio przy tylu killach to śmiech, dobij z 10k killi i wtedy miej k/d ratio +3 to można mówić o grze w klanie

b6b78815.png

Opublikowano

k/d przy wyborze klanu się nie liczy ja swojego czasu byłem bardzo dobrym snajperem dołączyłem do klanu i staty spadły / liczy się tylko ogar i komunikacja 

Opublikowano

Polskie klany, które coś teraz działają to: [DoA] Dear or Alive, [KS] Killing smiles, [PT] Partisans. W [KS] najtrudniej jest przejść rekrutacje, bo oprócz skill'a trzeba pasować do pozostałych członków. Aby się dostać do jakiegokolwiek trzeba mieć dobre statystyki i być ogarniętym. Przy samej akceptacji podania do klanu, głównie patrzy się na KD, bo tylko to pokazuje czy dana osoba będzie przydatna na sparingach. Aby się dostać do [DoA] trzeba mieć przynajmniej KD: 2.0 i być ogarniętym. Jak w [PT] jest to nie wiem, ale z najsłabszego klanu jaki kiedykolwiek widziałem, stali się konkurencyjni (oczywiście nie w sposób uczciwy).
Samo bycie w klanie nic szczególnego Ci nie da, po za osobami, z którymi można porozmawiać podczas gry. Składając podanie trzeba pamiętać, że często odbywają się treningi i sparingi, w których trzeba uczestniczyć.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Polskie klany, które coś teraz działają to: [DoA] Dear or Alive, [KS] Killing smiles, [PT] Partisans. W [KS] najtrudniej jest przejść rekrutacje, bo oprócz skill'a trzeba pasować do pozostałych członków. Aby się dostać do jakiegokolwiek trzeba mieć dobre statystyki i być ogarniętym. Przy samej akceptacji podania do klanu, głównie patrzy się na KD, bo tylko to pokazuje czy dana osoba będzie przydatna na sparingach. Aby się dostać do [DoA] trzeba mieć przynajmniej KD: 2.0 i być ogarniętym. Jak w [PT] jest to nie wiem, ale z najsłabszego klanu jaki kiedykolwiek widziałem, stali się konkurencyjni (oczywiście nie w sposób uczciwy).

Samo bycie w klanie nic szczególnego Ci nie da, po za osobami, z którymi można porozmawiać podczas gry. Składając podanie trzeba pamiętać, że często odbywają się treningi i sparingi, w których trzeba uczestniczyć.

DoA właśnie się zastanawiałem co to za pseudo klan, bo kilka razy miałem styczność z jego "członkami".

1

kkb5fWc.png?1

2

RCSGgLI.png?1

3

l5VCgoc.jpg?1

Nie chciało mi się wszystkich wypowiedzi wstawiać, wybrałem te najlepsze radze unikać tego "klanu".

Opublikowano

gdy ja byłem w Killingsmiles wystarczyło być 2 tygodnie codziennie na ts i cie przyjmowali widzę że zmienili zasady ;)

Opublikowano

DoA właśnie się zastanawiałem co to za pseudo klan, bo kilka razy miałem styczność z jego "członkami".

1

kkb5fWc.png?1

2

RCSGgLI.png?1

3

l5VCgoc.jpg?1

Nie chciało mi się wszystkich wypowiedzi wstawiać, wybrałem te najlepsze radze unikać tego "klanu".

Dzięki za informacje o tym członu, będą podjete odpowiednie decyzje co do jego dalszego uczestnictwa w klanie. Jeśli masz więcej ss co do innych to mi wyślij na PW.

A DoA nie jest "pseudo" klanem, wygrywa sparingi z takimi klanami jak Fools, DCG czy nawet TAF. A to nie jest byle co.

EDIT:

Popytałem się i okazało się, że już od dłuższego czasu nie jest członkiem.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Dzięki za informacje o tym członu, będą podjete odpowiednie decyzje co do jego dalszego uczestnictwa w klanie. Jeśli masz więcej ss co do innych to mi wyślij na PW.

A DoA nie jest "pseudo" klanem, wygrywa sparingi z takimi klanami jak Fools, DCG czy nawet TAF. A to nie jest byle co.

A z P4W?

Opublikowano

EDIT:

Popytałem się i okazało się, że już od dłuższego czasu nie jest członkiem.

Rozumiem, mogła to być jednostka no cóż wszędzie znajdzie się "czarna owca".

Opublikowano

Czy w BFP4F są klany ?  Jesli tak to jak sie dostać i na czym to działa . Jest ktoś chetny do pogrania zemną ? ; D 

Od czego by tu zacząć. Modern Hussary, które upadało 1,5 roku po 4 latach działalności wreszcie upadło i jest święty spokój.

Byłe Dead Guys, obecnie Dead or Alive to chyba największa zbieranina dzieci i hackerów jaka była w tej grze. I w dodatku jak to z gównem, ruszysz i śmierdzi. Podobno mają nowy skład, bez cheatów jak to było za czasów DG. Cóż, zmiana nicków z [DG].Pyro na ~Aeonir~ i z [DG].Gryf na [DoA].Voodoo nie sprawi, że nie będziesz cziterem, podobnie jak rekrutacja [DoA].MiotlaPoDupie. Także nie polecam Ci tego klanu, chyba, że chcesz sobie pograć na macrach, czitach i innych pierdołach to tak...

Kolejne gówno, czyli Partisans [PT], niby przypadkiem od czasu gdy Sforek przesiaduje na ich TS3 pojawiło się na ich serverach konto o nazwie PEREGRUZKA. Wszystko fajnie, tyle czemu u licha tam jest jakiś aimbot, heklam czy kij wie co. Dodatkowo inne konto z niskim level, które jak słyszałem lubiło sobie przyczitować na meczach i przyjęcie mr Hackera (czyt. Assimusa) czy jak mu tam, który grał niegdyś na macro i uważał się za skilla to tak, definitywnie nie polecam, bo śmierdzi czitem na odległość.

I chyba największe gówno, które ma tak wyrobioną opinię w klanach zagranicznych, że się złapać za głowę można [KS] Killing Smiles. Wow, tyle płaczków w jednym teamie, ale to już jest chyba w naturze polaków, że będąc lepszym ich płacz oznaczać będzie tyle co ban na ich serwerze i masę wyzwisk. Warto dodać, że tam również pojęcie cheat jest na porządku dziennym - [KS].Gringo, wszyscy mówią, że to czit, a on uważa, że nie. W sumie to jest trochę zabytek, bo cheatować nieprzerwanie od początku istnienia tej gry aż do dziś. Także ten, 3x gówno, nie polecam.

Jeśli Twój angielski jest na takim przyzwoitym poziomie, że się dogadasz, zawsze możesz się ubiegać o rekrutacje w zagranicznych klanach, gdzie są normalne osoby, wyskillowane, nie wyczitowane. Jeśli umiesz mówić po niemiecku lub rosyjsku, to z tych państw jest najwięcej klanów.

@masaktor , jak to nie jest pseudo klan to co to jest ? :D Chwalisz się wygraną z Foolsami, a oglądając ich video z Waszego meczu wyglądało mniej więcej tak: 20 osób na jednym kanale na tsie, co chwila jakieś śmiechy, najeżdżanie na siebie (oczywiście w żartach), jakieś dowcipy i rozmowa o d***e marynie. Żadnego infa, żadnej spiny, także jest się czym chwalić. :) Tak samo nie ma co się chwalić żadną z tych wygranych, bo wygrana z czitem to nie wygrana. Od lepszych klanów dostajecie spokojnie po d***e, każdy pamięta Wasz płacz na meczach gdy wychodziliście po 1-2 rundach. WIęc tak, to jet pseudo klan. 

Opublikowano

Haha Despero, osoba która się szwenda po zagranicznych klanach, bo tutaj go nikt nie lubi. Nie znam osoby, która by się wypowiadała pozytywnie na twój temat. Myślisz, że każdy polski dobry gracz to cziter i jeśli z Tobą wygrywa to już na 100% hacker. Wg. Ciebie tylko zagraniczni, potrafią grać uczciwie i są super. Ze swoich obserwacji zauważyłem, że osoby, które najwięcej płaczą, że ktoś ma wspomagacze, same ich używają. Proszę, przestań wszystkich obrażać, bo robisz się już nudny. Też Cie mogę wyzywać od hakerów, ale jaki to ma sens, jeśli nie mogę Ci tego udowodnić. Więc przestań siać kłamstwa na innych graczy, jak nie masz dowodów, że grają na wspomagaczach. Wszystko co o tobie słyszałem okazuje się prawdą, że siedzisz z graczami, rozmawiacie, wszystko jest ok, a po jakimś czasie wszystkich, z którymi miałeś styczność obrażasz i kompromitujesz. To tylko gra, więc zażyj trochę życia.

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...