Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elyos... a może Asmo?

Myszu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem już na asmo i na elyosach ale tylko do 10 lvl'u i chciałbym się zapytać:
Gdzie jest lepszy klimat?
Gdzie się lepiej/łatwiej gra?
Gdzie są bardziej ogarnięci i mili gracze?
Gdzie łatwiej dojść do jakiegoś legionu na np. 15lvl'u?
Itd. itd.

Opublikowano

1) U Elyosów w robieniu questów napotkasz masę przypadkowych ludzi, z którymi będziesz mógł je robić ;) Nie wiem jak u Asmo.

2) Łatwiej? To chyba nie ma różnicy. A lepiej to nikt Ci nie powie, bo każdemu gra się lepiej tam gdzie gra.

3) Nie mam porównania. Grałam tylko Elyosami.

4) U Elyosów bywa tak, że w Poecie biegają ludki i przyjmują wszystkich tylko po to, by był buffek :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gdzie jest lepszy klimat?

Sam musisz to określić, dla każdego klimat jest inny. Ja akurat wolę Elyosów, bo zawsze chciałam być po "jasnej stronie mocy". :D

Gdzie się lepiej/łatwiej gra?

Gdzie są bardziej ogarnięci i mili gracze?

Gdzie łatwiej dojść do jakiegoś legionu na np. 15lvl'u?

Więcej graczy jest z reguły u Elyosów, więc raczej tam byłoby łatwiej znaleźć legion lub ludzi do pomocy przy misji.

Ogarnięci gracze, hmm. Śmiem podejrzewać, że jednak w Asmo. :D Przynajmniej jeśli chodzi o serwer Barus. Mili gracze są zarówno pośród Asmo i Ely, są też niemili. To nie zależy od strony, po której grają.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ale Asmo teraz mają różne "premie" :p Co ma zachęcić do grania nimi. A u Elyosów jeśli chciałby ktoś grać to radzę szybko tworzyć postać, bo będą blokować możliwość robienia na każdym serwerze po kolei xD Już na dwóch jest zablokowane ;p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ale Asmo teraz mają różne "premie" :P Co ma zachęcić do grania nimi. A u Elyosów jeśli chciałby ktoś grać to radzę szybko tworzyć postać, bo będą blokować możliwość robienia na każdym serwerze po kolei xD Już na dwóch jest zablokowane ;p

Na każdym serwerze po kolei, to chyba lekka przesada (przynajmniej mam taką nadzieję >.<).

Dla niewtajemniczonych http://board.pl.aion.gameforge.com/board3-aktualno%C5%9Bci/board9-newsy-spo%C5%82eczno%C5%9B%C4%87/3979-pakiet-balansuj%C4%85cy-serwery-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-1/

Przy okazji zapraszam http://www.mpcforum.pl/topic/1291061-dyskusja-nt-pakietu-balansujacego-serwery/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...