Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefBoo.st Darmowy referral bot.

Potępiony

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde, nie ma teraz jak refflinków robić w nocy postawisz to nie porobi do rana bo wyleci jakis blad...

nie ma to jak fulcrum ktory chodził bez zastrzeżeń ;/

najbardziej wkurza mnie to, że chodzac do pracy postawie w  ciagu dnia i zrobi z 15 sesji i stoi auto restart nie pomaga ;/

Opublikowano

kurde, nie ma teraz jak refflinków robić w nocy postawisz to nie porobi do rana bo wyleci jakis blad...

najbardziej wkurza mnie to, że chodzac do pracy postawie w  ciagu dnia i zrobi z 15 sesji i stoi auto restart nie pomaga ;/

Nie wiem mi chodzi normalnie na 2 noce był narazie i żadnego błędu nie wyjebało.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

Kup Fullcruma tylko 5 euro

Bo ten autorestart jest gówniany i nie pomaga

x

Opublikowano

Działa na win8? Bot odpalony lole startują ale jak się wszystkie okienka otworzą to się wyłączają i jest że client nie odpowiada i restartowane są wszystkie w nieskończoność :/

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Działa na win8? Bot odpalony lole startują ale jak się wszystkie okienka otworzą to się wyłączają i jest że client nie odpowiada i restartowane są wszystkie w nieskończoność :/

Mi śmiga bez problemu na win 8.1

poinstalowałeś wszystkie potrzebne rzeczy?

Opublikowano

Mi na win8 nie działał, musiałem zainstalować win7 żeby śmigało, i jak na razie chodzi bez większych problemów

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

a ma ktoś wrzucić config zeby otwierało małymi oknami? bo otwiera mi duze okna

Jeśli masz w configu ustawione "Appearance of the window" na hidden bądź minimized to usuń z folderu lola game.cfg

Opublikowano

Pomocy. Wlacza mi sie ten bot ale chce zrobic tak zeby wyskakiwaly mi okna gdzie ten bot gra, jutro dam ss

Nowicjusz
Opublikowano

Czy ktoś puszczał już nockę z Refem? u mnie zagra z 5-6 gier i się buguje, wywala jakieś błędy z firewallem itp. Fajny bot, doceniam pracę autorów, no ale jednak kilka błędów jeszcze ma :) Pozdro

Opublikowano

ile kont odpale max na 4gb RAM  i na procku 2 rdzeniowym 200 M INTEL przy ustawieniach cfg na hidden i brak renderownia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...